ΝΟ Βουλιαγμένης - Απόλλων Σμύρνης 11-4

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης - Απόλλων Σμύρνης 11-4

bet365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη μπήκε δυνατά στο ματς, εξασφαλίζοντας προβάδισμα 4-0 την πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το παιχνίδι ισορρόπησε, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα.

Στην τρίτη περίοδο ένα ακόμη επιθετικό ξέσπασμα της Βουλιαγμένης με δύο γκολ που έμειναν αναπάντητα την έφερε να προηγείται με 7-1!

Στο τελευταίο οκτάλεπτο το παιχνίδι ήταν πιο ανοικτό και με την άμυνα των γηπεδούχων να χαλαρώνει, η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη μείωσε σε 11-4.

Κορυφαίος επιθετικά για την Βουλιαγμένη ήταν ο Βάσιτς, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-4

Οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 2-0, 4-3.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας-4. Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Κουρούβανης Ν., 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Δήμου 1, Καλογερόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Ψαρρέας, Φωκάς 1, Μοσκόφ 3, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα