Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 10-9

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 10-9

bet365

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στην έδρα του στο ντέρμπι κόντρα στην Βουλιαγμένη με 10-9, με το οποίο ολοκληρώθηκε Α' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών με το τις ερυθρόλευκες να έχουν το απόλυτο νικών, κατακτώντας την πρωτιά στον Α' Όμιλο.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν δυνατά στο ματς παίρνοντας προβάδισμα 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, με γκολ της Ξενάκη, όμως ο Ολυμπιακός μείωσε 2-1 με την Έμολο πριν από τη λήξη.

Στη δεύτερη περίοδο οι ερυθρόλευκες, οι οποίες βρίσκονταν υπό τις οδηγίες του Κώστα Χατζηδάκη, λόγω των υποχρεώσεων του Χάρη Παυλίδη στον Καναδά, με ένα επιμέρους σκορ 4-0 εξασφάλισαν διαφορά τριών γκολ (5-2).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Στο τρίτο οκτάλεπτο το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από δύο γκολ, ενώ στην τελευταία η Βουλιαγμένη ανέβασε στροφές μειώνοντας τρεις φορές στο γκολ (8-7, 9-8, 10-9), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα μεταξύ τους παιχνίδια της Β’ Φάσης 9, 12 και 16 Δεκεμβρίου (εάν χρειαστεί), που κρίνονται στις δύο νίκες, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-0, 2-2, 3-5.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κώστας Χατζηδάκης): Διαμαντοπούλου Χρ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωντού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μαργ. 1, Έμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 3, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Βασ. 2, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ειρ.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα