Ολυμπιακός - Ντιναμό Μόσχας 17-9

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός - Ντιναμό Μόσχας 17-9

bet365

Ο Ολυμπιακός συνέχισε αήττητος τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο γύρο του Α' ομίλου του Champions League, επικρατώντας στο «Π. Καπαγέρωφ» 17-9 της Ντιναμό Μόσχας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, φτάνοντας, στην πρώτη νίκη, έπειτα από την ισοπαλία με 7-7 κόντρα στην Μπαρτσελονέτα.

Με τους Γενηδουνιά και Ομπράντοβιτς σε μεγάλα κέφια να πετυχαίνουν έκαστος από 4 γκολ, αλλά και τον Μανώλη Μυλωνάκη να είναι ο πρωταγωνιστής σε πολλά κλεψίματα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έδειξε τις προθέσεις της ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν βρέθηκε να προηγείται με 7-0 (7-1 ολοκληρώθηκε) και 12-4 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός κατέβασε ρυθμό, δίνοντας στους Ρώσους την ευκαιρία να μειώσουν σε 13-6.

Ομοίως κύλησε και η τελευταία περίοδος, με τον Ολυμπιακό να κάνει οικονομία δυνάμεων και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 17-9.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Μόσχας 17-9

Οκτάλεπτα: 7-1, 5-3, 3-2, 2-3

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς, 4, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 4, Γαλανόπουλος

Ντιναμό Μόσχας (Μάρατ Ζακίροφ): Κοστρόφ, Λαζάρεφ, Κόπτσεφ, Ντερεβιάνκιν, Λατύποφ, Πιγιέτλοβιτς, Μπίκοφ 3, Ναγκάεφ 2, Ράντζεν 1, Κόλοντ 1, Σουμποτιτς 2, Σεπέλεφ, Ιβάνοφ

Περισσότερα σε λίγο...

 

Τελευταία Νέα