Λουτράκι Challenge 2019 VS καιρικών συνθηκών!

Gazzetta team
Λουτράκι Challenge 2019 VS καιρικών συνθηκών!

bet365

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν επτόησαν τους 116 αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στα αγωνίσματα του Σαββάτου (Loutraki Challenge IΙ) με αποτέλεσμα να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα.

1η Ημέρα
Με ικανοποιητικές καιρικές συνθήκες και μεγάλη συμμετοχή (141 αθλητές και αθλήτριες) ξεκίνησε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου η πρώτη ημέρα των αγώνων Criterium (Loutraki Challenge I) . Οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων δεν εμπόδισαν τις προσπάθειες των αθλητών αλλά, αντίθετα, δημιούργησαν και πρόσθετο ανταγωνισμό.
Όπως ήταν αναμενόμενο, την παράσταση έκλεψαν οι αθλητές της SEG Racing Academy αφού πλασαρίστηκαν (ως συνήθως) στις πρώτες θέσεις.
Την τριάδα του βάθρου απετέλεσαν (κατά σειράν) οι Groves Caden, Shelling Ide και Doets Marco με μέση ωριαία ταχύτητα τα 48,9Km/h.
Από Ελληνικής πλευράς, την καλύτερη θέση (8η) κατέλαβε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (Τάλως Χανίων). Ιδιαίτερα επιτυχής και η εμφάνιση του Γιάννη Δαβαρία (ΠΑΣ Ρεθύμνου) που τερμάτισε στη 2η θέση της κατηγορίας του.
Στην κατηγορία των Masters στο βάθρο ανέβηκαν κατά σειράν οι MaartenTjallingi (NC FED), Βασίλης Μπουρίκας (ΑΣ ΑΛΦΑ Καλλιθέας) και Παύλος Γούδας (Παναθηναϊκός).
Στις γυναίκες, την «τριπλέτα» του βάθρου (απεικονίζονται στην φωτό) απετέλεσαν κατά σειράν η Αργυρώ Μηλάκη (ΠΑΣ Ρεθύμνου), η Σοφία Λιοδάκη (ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ) και η Αλεξάνδρα Αδάμ (ΠΣ ΜΑΝΔΡΑΣ West Coast).
Αξίζει να αναφερθεί ότι, η Σοφία Λιοδάκη ανήκει στις νεάνιδες αλλά έτρεξε στη κατηγορία Γυναικών και τελικά επιλέχτηκε και για την νεοϊδρυόμενη Ελληνική Ακαδημία Ποδηλασίας.

2η Ημέρα
Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν επτόησαν τους 116 αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στα αγωνίσματα του Σαββάτου (Loutraki Challenge IΙ) με αποτέλεσμα να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Οι αθλητές της SEG Racing Academy είχαν και πάλι την τιμητική τους.
* Στους Άνδρες το βάθρο συμπλήρωσαν κατά σειράν οι Thymen Arensman, Ide Shelling και Tiago Antunes, άπαντες αθλητές της SEG RA.
Από Ελληνικής πλευράς την καλύτερη θέση (4η) κατέλαβε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (ΤΑΛΩΣ).
* Στις Γυναίκες την τριάδα του βάθρου σχημάτισαν οι… «σεσημασμένες» Ηρώ Μηλάκη (ΑΤΛΑΣ), Σοφία Λιοδάκη (ΤΑΛΩΣ) και η Βασιλική Βουτζαλή (ΑΟ ΘΗΣΕΑΣ).
* Στους Έφηβους πρώτευσαν κατά σειράν οι Fredrick Wandhal, Παναγιώτης Καρατσιβής (ΠΓΣ Λάρισας) και Γιάννης Δαβαρίας (ΠΑΣ Ρεθύμνου).
* Στη κατηγορία των MASTERS στο βάθρο ανέβηκαν, κατά σειράν, ο Λουκάς Καταπόδης (ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης), ο Σταύρος Κανελλόπουλος (ΑΟ Παναθηναϊκός) και ο Βασίλης Μπουρίκας (ΑΣ ΑΛΦΑ Καλλιθέας)

3η Ημέρα
Με απόλυτη αγωνιστική οργάνωση και ασφάλεια συνεχίστηκε την Κυριακή (Loutraki Challenge IΙΙ) η μεγάλη ποδηλατική γιορτή με πολυποίκιλη διαδρομή από τους Καταρράκτες Λουτρακίου μέχρι και την Περαχώρα. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικές προς τους αθλητές αφού η προσπάθειά τους διεξήχθη σε περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας, βροχόπτωσης και μετρίων έως ισχυρών ανέμων. Τελικά… «τέλος καλό, όλα καλά»!
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η επικράτηση των αθλητών της SEG Racing Academy ήταν και πάλι εντυπωσιακή.
* Στους Άνδρες επρώτευσαν οι Ide Scelling, Caden Groves και Jordi Meeus, άπαντες της SEG RA.
* Στους Έφηβους την τριάδα της κορυφής σχημάτισαν οι Γιάννης Δαβαρίας (ΠΑΣ Ρεθύμνου), Παναγιώτης Καρατσιβής ((ΠΓΣ Λάρισας) και Fredric Wandhal (Denmark)
* Στις Γυναίκες το βάθρο συμπληρώθηκε από την Αργυρώ Μηλάκη (ΠΑΣ Ρεθύμνου), την Σοφία Λιοδάκη (ΤΑΛΩΣ) και την Χρυσή Σταυγιαννουδάκη (ΤΑΛΩΣ)
* Στους MASTERS η τριάδα σχηματίστηκε από τον Λουκά Καταπόδη (ΠΗΓΑΣΟΣ), τον Σταύρο Κανελλόπουλο (ΑΟ Παναθηναϊκός) και τον Αποστόλη Ζορμπά (ΠΣ ΚΡΟΝΟΣ)
* Στην κατηγορία OPEN πρώτευσαν οι Ανδρέας Γκλάβας (ΠΕΣΑ Αστέρας Ζωγράφου) και Γιώργος Μαράκης
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των εθελοντών, της Αστυνομίας, της Τροχαίας και της Δημοτικής Αρχής.

 

Τελευταία Νέα