Επιτυχημένη παρουσία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

Gazzetta team
Επιτυχημένη παρουσία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

bet365

Η αποστολή της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδηλασίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος επέστρεψε γεμάτη εμπειρίες από την πόλη Herentals στο Βέλγιο, στην οποία πραγματοποιήθηκε το 8o Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας αστυνομικών.

Η δεύτερη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας συνοδεύτηκε από εξαιρετική προσπάθεια και πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών τηρουμένων των αναλογιών.

Η Ελληνική ομάδα κατέλαβε την 13η θέση στην ομαδική κατάταξη του αγώνα αντοχής ανάμεσα σε 15 χώρες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα αντοχής σε σύνολο 86 αθλητών κατέλαβαν τις κάτωθι θέσεις:

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος 38η
ΧΛΩΠΤΣΙΟΣ Πασχάλης 74η
ΦΛΑΡΙΩΤΗΣ Γεώργιος 66η
ΚΑΡΡΗΣ Ιωάννης 40η

Στο αγώνισμα του ατομικού χρονομέτρου σε σύνολο 82 αθλητών οι αθλητές κατέλαβαν τις κάτωθι θέσεις:

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Κωνσταντινος 49η , 29' 20" . 618
ΧΛΩΠΤΣΙΟΣ Πασχάλης 62η , 29' 48" . 166
ΦΛΑΡΙΩΤΗΣ Γεώργιος 63η , 29' 48" . 180

Οι Έλληνες αθλητές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασία τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Σημειώνεται ότι η προετοιμασία των αθλουμένων έγινε παράλληλα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Με τον αγωνιστικό τους ζήλο κέρδισαν τις εντυπώσεις των συναθλητών τους από την αγωνιστική και μη παρουσία τους!

Ο Γενικός Αρχηγός της αποστολής και Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Ρήγας Ουσταμπασίδης δήλωσε σχετικά με την αποστολή: “Με την προτροπή του Προέδρου μας Α/Α΄ Τζατζάκη Γεώργιου, από το νέο συμβούλιο έχει δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη των ατομικών και των λιγότερο διαδεδομένων αθλημάτων. Μετά την καθιέρωση των αντιπροσωπευτικών ομάδων μας, στην κορυφή της Ευρώπης, στόχος μας αποτελεί η καθιέρωση και η συλλογή επιτυχιών στα ατομικά αθλήματα, τα οποία γνωρίζουν άνθιση στους κόλπους της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αστυνομικής οικογένειας. Η αποστολή της ποδηλασίας στέφθηκε με επιτυχία, λαμβάνοντας υπόψη ότι είχαμε να ανταγωνιστούμε ομάδες από χώρες κραταιές στο συγκεκριμένο αγώνισμα, που διαθέτουν τεχνογνωσία και αρκετά κονδύλια”. Και κατέληξε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους ποδηλάτες αθλητές μας, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Αθλητικής Ένωσης, που μας στηρίζουν στις δράσεις μας, δίχως να επιβαρύνουν τις Υπηρεσίες τους, στον ελεύθερό τους χρόνο και φυσικά συμβάλλοντας από το υστέρημα τους. Συγχαρητήρια σε όλους για ακόμη μια φορά για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας!”.

 

Τελευταία Νέα