Eτοιμος παρά τα προβλήματα ο Βολικάκης (pic)

Δήμος Μπουλούκος
Eτοιμος παρά τα προβλήματα ο Βολικάκης (pic)

bet365

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδηλασίας μπαίνει ο Χρήστος Βολικάκης, παρότι δεν κατάφερε να βρει τις χαμένες αποσκευές του.

Μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι ο Χρήστος Βολικάκης έφτασε στη Γλασκόβη αλλά ως και την Πέμπτη δεν είχαν βρεθεί οι χαμένες αποσκευές του, που είχαν μέσα ρούχα, εξοπλισμό για το ποδήλατο και χρήματα. Με τη βοήθεια πολλών κάλυψε κάποια από τα κενά και την Παρασκευή αγωνίζεται στο scratch.

O ίδιος έγραψε στο Facebook

«Πλέον μετά από πολλές ημέρες καταλάβαμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν οι αποσκευές μας .

Σήμερα ξεκινάνε οι αγώνες εδώ στην Γλασκώβη. Αύριο αγωνίζομαι στο αγώνισμα του scratch, προσπαθούμε πλέον να βρούμε λύσεις ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε αύριο στη σειρά εκκίνησης καθώς πολλά από τα ανταλλακτικά – είναι μέσα στις αποσκευές μας , επίσης ρούχα, χρήματα κλπ., ευτυχώς οι κούτες με τα ποδήλατα ήρθαν.

Ήδη μας έχουν βοηθήσει οι Γάλλοι, οι Άγγλοι σε κάποια ανταλλακτικά, ευτυχώς η εταιρία Bioracer μάς έστειλε με την ομάδα του Βελγίου κάποια αγωνιστικά φορμάκια με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, και σίγουρα μας έχουν βοηθήσει αρκετοί άνθρωποι από την Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς ειλικρινά.

Ήρθαμε σε αυτό το πανευρωπαϊκό για να διεκδικήσουμε κάποιο μετάλλιο μετά από όλα αυτά που περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, τόσες μέρες χωρίς καν να κάνουμε προπόνηση .
Αλλά ευελπιστούμε πως ακόμα και μετά από όλες αυτές τις ατυχίες θα δώσουμε το “παρών” στην εκκίνηση και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!!

Άλλωστε έχουμε δώσει την υπόσχεσή μας πως θα αγωνιστούμε για όλες αυτές τις αθώες ψυχές που έφυγαν από κοντά μας με αυτόν τον άδικο τρόπο και θα το κάνουμε.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας με τα μηνύματά σας πραγματικά μας δίνεται κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε».

 

Τελευταία Νέα