Έκλεισε η «κάνουλα», παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Έκλεισε η «κάνουλα», παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠ

bet365

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, παραιτήθηκε ο πρόεδρος Παναγιώτης Πριστούρης και τη θέση του ανέλαβε ο Επαμεινώνδας Σαρρής, ταμίας ο Σάββας Τσοπούρογλου.

Η πίεση που άσκησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για το σχηματισμό διοικητικού συμβουλίου με μικτή σύνθεση συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, προκειμένου να αποδεσμεύσει χρήματα, φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα.

Έτσι, στη νέα διοίκηση τη θέση του γενικού γραμματέα πήρε ο Γιώργος Λέμης, ο οποίος όπως και ο πρόεδρος προέρχονται από την συμπολίτευση, ενώ τη θέση του ταμία ο Σάββας Τσοπούρογλου, ο οποίος προέρχεται από την αντιπολίτευση.

Σημειώνεται ότι ο τελευταίος ανέλαβε με την προϋπόθεση, ότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, τα βιβλία της ομοσπονδίας θα αναλάβουν να ξεσκονίσουν ορκωτοί λογιστές, πρόταση που είχε απορριφθεί προ καιρού από την συμπολίτευση.

Ωστόσο, η πρόσφατη απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη να μην εκταμιεύσει τα χρήματα της τελευταίας δόσης της επιχορήγησης του 2017, έκαμψε τις όποιες αντιστάσεις είχαν.

 

Τελευταία Νέα