Παρατημένοι στο έλεος τους οι ποδηλάτες από την ΓΓΑ...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παρατημένοι στο έλεος τους οι ποδηλάτες από την ΓΓΑ...

bet365

Σωτήρης Μπρέτας, Xρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης θα αγωνιστούν με το εθνόσημο στο στήθος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας του Βερολίνου, έχοντας ταξιδέψει με δικά τους έξοδα και μάλιστα, οδικώς.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει επισημάνει κακοδιαχείριση από πλευράς Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, όμως εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο έχει αφήσει κυριολεκτικά στο έλεος τους τους αθλητές, έχοντας κλείσει την κάνουλα των επιχορηγήσεων προς την ΕΟΠ.

Το γεγονός όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει ασφυξία στην ομοσπονδία, η οποία πλέον είναι και χωρίς τηλέφωνα (μέχρι πρότινος δέχονταν κλήσεις, πλέον δεν συμβαίνει ούτε αυτό), όμως το χειρότερο είναι οι επιπτώσεις που έχει τόσο στη βάση του αθλήματος, όσο και στους ελίτ αθλητές.

Ο Χρήστος Βολικάκης ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Σήμερα αναχωρούμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας στο Βερολίνο.
Δυστυχώς για μια ακόμη μια φορά και για ακόμη έναν αγώνα αναγκαζόμαστε να επιβαρύνθουμε όλα τα έξοδα του ταξιδιού.

Η ομοσπονδία δηλώνει απούσα και δυστυχώς έχει αφήσει όλους τους αθλητές της στο έλεος του θεού.

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι προσωπικοί μας χορηγοί και μπορούμε ακόμα να δηλώνουμε «παρών» σε τόσο σπουδαίες διοργανώσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία #euroinsgr που με την πολύτιμη βοήθεια της καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτό το ταξίδι και πολλά άλλα!!!!

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, οι αθλητές χρειάζονται την στήριξη της Ομοσπονδίας και άμεσα.

Οι ομοσπονδίες είναι για την ανάπτυξη του αθλήματος και για τις εθνικές ομάδες!! Είμαστε όλοι εδώ για να βρεθούνε λύσεις!!!!!
Πάμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο θέλουμε τη θετική σας σκέψη κοντά μας !!!!»

Αλήθεια κύριοι της ΓΓΑ ως πότε θα ταλανίζεται τους Έλληνες ποδηλάτες με την αδιαφορία σας;

Είναι δυνατόν να περιμένουμε από αυτούς τους ποδηλάτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, έχοντας ταξιδέψει 2.343 χλμ. για σχεδόν 24 ώρες;

Αν πάντως γίνει κανένα θαύμα και πάρουμε κανένα μετάλλιο μην παραλείψετε να δώσετε συγχαρητήρια...

Όταν μιλάμε για εθνικές ομάδες δεν είναι νοείται να υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια!

 

Τελευταία Νέα