Διπλός αποκλεισμός για Σγουρόπουλο

Gazzetta team
Διπλός αποκλεισμός για Σγουρόπουλο

bet365

Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων για τον Γιάννη Σγουρόπουλο.

Εκτός συνέχειας τόσο στο μονό όσο και στο διπλό μικτό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε επίπεδο Νέων έμεινε ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις του στο Μπέντιγκο της Αυστραλίας χάνοντας στις λεπτομέρειες στα δυο τελευταία του παιχνίδια.

Στη 16άδα του απλού κάμφθηκε με 4-3 σετ από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ομαδικού, τον Κινέζο Σου Γινγκμπίν, δεχόμενος ανατροπή από 3-1! Στον αντίστοιχο γύρο του διπλού μικτού με τη Σέρβα συμπαίκτριά του Σαμπίνα Σουργιάν έχασαν συνολικά πέντε ματς πόιντς και τελικά τον αγώνα με 3-2 σετ από τους Ρώσους Βλαντιμίρ Σιντορένκο/Μαρία Ταϊλάκοβα!

Ο ομοσπονδιακός προοποβητής Κώστας Βατσακλής ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του Έλληνα πρωταθλητή: "Ο Γιάννης έκανε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά. Έπαιξε πολύ καλά και στο απλό και στο διπλό. Στο μικτό μπορεί να ήταν 1ο φαβορί με βάση τις πολύ ψηλές θέσεις στα φαβορί του ατομικού, αλλά να είμαστε λογικοί, πρακτικά δεν ήταν τέτοιο, καθώς Κινέζοι και Ιάπωνες έρχονταν φυσιολογικά ως δυνατότερα ζευγάρια. Και στο απλό ο Γιάννης θα μπορούσε να έχει καλύτερη κλήρωση, όπως αυτή του Ρουμάνου Πλετέα για παράδειγμα, ο οποίος μπήκε στα προημιτελικά».

Στη συνέχεια το πρόγραμμα προβλέπει το προπονητικό καμπ στο Τάουνσβιλ. Η συγκέντρωση προετοιμασίας για επίλεκτους αθλητές της χώρας μέχρι 24 ετών θα γίνει από τις 10 έως τις 14 του μήνα. Ο Βατσακλής θα είναι head coach, ο Λογοθέτης assistant και ο Σγουρόπουλος guest player.

 

Τελευταία Νέα