«Πετάει» για Αυστραλία ο Σγουρόπουλος

Gazzetta team
«Πετάει» για Αυστραλία ο Σγουρόπουλος

bet365

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία.

Για την Αυστραλία (Μπέντιγκο) εκεί όπου θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 9 Δεκεμβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων αναχωρεί το Σάββατο (1/12) ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Ο Σγουρόπουλος, που θα δώσει το «παρών» για 3η διαδοχική χρονιά, θα πάρει μέρος στο απλό και το διπλό μικτό. Φεύγει για την πόλη της νότιας Αυστραλίας αύριο το μεσημέρι μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή και θα φτάσουν στον προορισμό τους την Κυριακή (στη φωτογραφία οι δυο τους από το Ευρωπαϊκό νέων του 2018 στο Κλουζ Ναπόκα).

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα αφορά σε όλα τα αγωνίσματα. Στο απλό συγκεντρώνει το πολύ μέχρι 80 αθλητές/τριες και αντίστοιχο είναι το όριο και στο μικτό. Η κλήρωση των ατομικών αγωνισμάτων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο BendigoStadium.

Στο διπλό μικτό εφαρμόζεται από την αρχή το νοκ άουτ σύστημα και τα πρώτα ματς (τα λεγόμενα preliminary) θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. Ο πρωταθλητής μας θα συνεργαστεί με τη δυνατή Σέρβα Σαμπίνα Σουργιάν, η οποία μάλιστα είναι 3ο φαβορί στο απλό νεανίδων.

Ο Σγουρόπουλος και ο Βατσακλής δεν μπόρεσαν να μεταβούν νωρίτερα στην Αυστραλία και να μετάσχουν και στη συγκέντρωση προετοιμασίας, που είναι σε εξέλιξη στη Μελβούρνη για συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, πάντως μετά το τέλος των αγώνων θα μεταβούν στην πολιτεία της Κουίνσλαντ ώστε να πάρουν μέρος σε προπονητικό καμπ, στο οποίο είναι καλεσμένοι.

 

Τελευταία Νέα