Το Ρουφ 80 στα αγόρια και ο Ολυμπιακός στα κορίτσια τον τίτλο

Gazzetta team
Το Ρουφ 80 στα αγόρια και ο Ολυμπιακός στα κορίτσια τον τίτλο

bet365

Το Ρουφ 80 στους παμπαίδες και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στις παγκορασίδες αναδείχτηκαν στην Καβάλα πρωταθλητές Ελλάδας στο ομαδικό, στην επιτραπέζια αντισφαίριση, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Το αθηναϊκό σωματείο έκανε καταπληκτική πορεία από τη 2η θέση των φαβορί και με νίκες 3-0 σε όλα τα παιχνίδια έφτασε στον συγκεκριμένο τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στον τελικό κατέβαλλε με 3-0 τον Φάρο Αλεξανδρούπολης. Πρωτόγνωρη αυτή η διάκριση και για την ομάδα παγκορασίδων του Ολυμπιακού, που επίσης ήταν 2ο φαβορί. Στον αμφίρροπο τελικό λύγισε με 3-2 τον …οικοδεσπότη Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας κι έκανε το βήμα παραπάνω σε σχέση με τον τελικό της περσινής διοργάνωσης. Με τους τελικούς έκλεισε το πρώτο μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και η συνέχεια δίνεται με τα ατομικά αγωνίσματα.
Και στις δύο κατηγορίες έφτασαν τα πρώτα φαβορί στον τελικό και έλειψαν οι εκπλήξεις. Δεν έλειψαν όμως, οι δυνατές αναμετρήσεις και το όμορφο θέαμα από τους καλύτερους αθλητές και τις αθλήτριες της κατηγορίας. Στα αγόρια το δίδυμο του Ρουφ 80 εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση κι ακόμα και στον τελικό, κόντρα στο νούμερο 1 του αγωνίσματος, κατάφερε να επιβληθεί 3-0 χάνοντας μόλις ένα σετ. Η μεγάλη επιτυχία για την Αλεξανδρούπολη, έγκειται στο ότι εμφανίστηκε στον τελικό των παμπαίδων για τρίτη χρονιά στη σειρά! Πέρσι και πρόπερσι με τον Εθνικό (το 2017 κατέκτησε την πρωτιά) και φέτος με το συγγενικό του σωματείο, τον Φάρο.
Το Ρουφ 80 πήρε την πρωτιά στο 2ο γκρουπ με νίκες 3-0 κόντρα στη Δόξα Πεύκης και τον Α.Ο. Θερμαίος Θέρμης. Στα προημιτελικά ξεπέρασε τον Ο.Ε.Α. Έδεσσας με 3-0 και σήμερα στα ημιτελικά τον Φαέθωνα Πάτρας με το ίδιο σκορ. Στην τεχνική καθοδήγηση είχε τον Άρη Τσακίρογλου.
Ο Φάρος Αλεξανδρούπολης επικράτησε αρχικά στο 1ο γκρουπ. Εκεί έκαμψε τον Ο.Ε.Α. Έδεσσας και τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης με 3-0. Στην 8άδα χτες νίκησε 3-0 τη Δόξα Πεύκης και σήμερα τις Σάρισες Φλώρινας με 3-1. Στο ρόστερ της ομάδας ήταν και ο Ευάγγελος Δερνεξής. Προπονητής του Φάρου είναι ο Άγγελος Τσίμας. Την 3η θέση πήραν ο Φαέθων και οι Σάρισες. Στην ομάδα της Πάτρας ο Γιάννης Ξουρίδας βασίστηκε στον Γιάννη Μαστρογιάννη και τον Ανδρέα Καραμπελιά. Στην ομάδα της Φλώρινας ο Λίβιου Πρεντόακα στηρίχτηκε στον Σωτήρη Μούσια και τον Ζαχαρία Ελσαμί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα