Επιστρέφει στην πολωνική Μπογκόρια ο Γκιώνης

Gazzetta team
Επιστρέφει στην πολωνική Μπογκόρια ο Γκιώνης

bet365

Στο πολωνικό πρωτάθλημα και την Μπογκόρια Γκρότζισκ θα γυρίσει ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Το πέρασμά του από την Τσεχία και την Οστράβα ΤΤ θ’ αποδειχτεί σύντομο, αφού ο πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης είδε από τη μια πλευρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπογκόρια να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της κι από την άλλη ήθελε να επιστρέψει γρήγορα σε υψηλότερου αγωνιστικού επιπέδου ματς.

Στο συγκεκριμένο κλαμπ αγωνίστηκε την περίοδο 2016-2017 κατακτώντας και τον τίτλο. Μετακινήθηκε στην Οστράβα, με την οποία έχει επίσης τον στόχο του πρωταθλήματος και μέσα στην εβδομάδα ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την πολωνική ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Στη Σουηδία στο μεταξύ και το όπεν νέων του Έρεμπρο, που είναι ενταγμένο στο World Junior Circuit της παγκόσμιας ομοσπονδίας (I.T.T.F.), η κορασίδα Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου έφτασε χτες μέχρι την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του απλού νεανίδων, αλλά και τον 2ο γύρο στο διπλό της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας.


Ο Γκιώνης αναχώρησε σήμερα για την Τσεχία όπου η Οστράβα δίνει αύριο τη ρεβάνς με την Ανζέ για τα προημιτελικά του E.T.T.U. Cup (έναρξη στις 19:00 ώρα Ελλάδας). Η βαριά ήττα με 3-0 στη Γαλλία, την προηγούμενη βδομάδα, αφήνει ελάχιστα περιθώρια για την ανατροπή, πάντως αυτές τις ημέρες ο κορυφαίος αμυντικός πήρε ευχάριστα νέα από την Πολωνία και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του.

«Χαίρομαι πολύ για τη νέα μονοετή συμφωνία. Αυτό που με ώθησε ν’ αποφασίσω την επιστροφή μου στην Πολωνία και την Μπογκόρια ήταν πρώτα ότι μου έκαναν ξανά κρούση και μου έδειξαν πόσο θέλουν να ξαναπαίξω γι’ αυτούς κι επίσης ότι μετά από έναν χρόνο στην Τσεχία, όπου για μένα είναι κάπως πιο χαλαρά τα πράγματα, θέλω να μπω πάλι σε δυνατό πρωτάθλημα ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα για το Τόκιο. Στο μεταξύ βέβαια, θα προσπαθήσω να τελειώσω θετικά τη σεζόν στην Οστράβα».

 

Τελευταία Νέα