Γκουλή στο gazzetta.gr: «Είμαι καλά προετοιμασμένη για το Τόκιο»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γκουλή στο gazzetta.gr: «Είμαι καλά προετοιμασμένη για το Τόκιο»

bet365

Η Έφη Γκουλή δηλώνει στο gazzetta.gr πολύ καλά προετοιμασμένη ώστε να βρεθεί στους Παραολυμπιακους Αγώνες του Τόκιο 2020. Στόχος που με τη Herbalife στο πλευρό τους μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα.

Φοράει το χαμόγελό της, το μαγιό της και πέφτει στην πισίνα φέροντας πάντα επιτυχίες!

Εχει πάρει το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού το Δεκέμβριο του 2017, έχει Πανελλήνια ρεκόρ στα 100 μ. πρόσθιο, 100 μ. πεταλούδα, 200 μ. μεικτή ατομική, αλλά και στα 50,100 και 400 μ. ελεύθερο.

Πλέον, ετοιμάζεται για την πρώτη της συμμετοχή σε Παραολυμπιακού.

Η Εφη Γκουλή, στο πλαίσιο της παρουσίασης της «δυνατής» συνεργασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τη Herbalife, μίλησε στο gazzetta.gr και στάθηκε στη σπουδαιότητα της ύπαρξης χορηγών στον αθλητισμό, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μη σταθεί και στο μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από τους Παραολυμπιακούς του Τόκιο.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν αθλητή παγκόσμιου επιπέδου, που ετοιμάζεται για τους Παραολυμπιακούς ή τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να υπάρχει ένας τόσο σημαντικός χορηγός από πίσω, γιατί έχουμε πάρα πολλές ανάγκες όπως μαγιό αλλά κι άλλα πολλά.

Οπότε είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι είναι κάποιος από πίσω σου και σε στηρίζει, σου δίνει ώθηση να κάνεις το επόμενο βήμα και να φτάσεις στο στόχο σου.

Είναι πολύ χρονοβόρο και πολύ ακριβό αυτό που κάνουμε. Οι εποχές, όπως όλοι ξέρουμε είναι πολύ δύσκολες κι αν δεν υπάρξει κάποιος από πίσω σου όλα γίνονται πολύ πιο δύσκολα. Αν χρειαστεί να πας κάποιο ταξίδι και δεν υπάρχουν τα χρήματα, εκείνος θα κάνει το βήμα αυτό και θα συνεισφέρει στο να γίνει η αποστολή. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για διάκριση στο εξωτερικό τόσο για τον εκάστοτε αθλητή αλλά και τον αθλητισμό μας.

Θα δώσω ένα παράδειγμα: Όταν πήρα το χάλκινο στο Παγκόσμιο του Μεξικού το 2017, θα έχανα την ευκαιρία αν δεν είχα έναν χορηγό τότε, γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα. Ετσι έγινε αυτό το βήμα και μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω αυτό το μετάλλιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Πρωταθλήτριά μας Έφη Γκουλή στο gazzetta.gr και αναφέρεται στο μεγάλο της στόχο:

«Ο μεγάλος στόχος μου είναι το Τόκιο. Είμαι καλά προετοιμασμένη και θα προετοιμαστώ ακόμα καλύτερα. Βέβαια, πριν από το Τόκιο, τα άτομα με αναπηρία έχουμε το Παγκόσμιο τον Ιούλιο. Ήταν να γίνει στη Μαλαισία, μας το ακύρωσαν και περιμένουμε να μάθουμε το νέο προορισμό. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

 

Τελευταία Νέα