Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για το ζευγάρι BC3 του μπότσια!

Gazzetta team
Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για το ζευγάρι BC3 του μπότσια!

bet365

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Αναστασία Πυργιώτη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα μπότσια στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Ντουμπάι.

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία για τα ζευγάρια BC3 του μπότσια στο 2018 αφού ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Αναστασία Πυργιώτη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλου που διεξήχθη στο Ντουμπάι.

Η ελληνική ομάδα, η οποία εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με απολογισμό τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, προκρίθηκε ως πρώτη στα ημιτελικά. Στα προκριματικά νίκησε 11-0 την Πορτογαλία, 8-1 το Βέλγιο και 7-4 την Ιαπωνία, ενώ ηττήθηκε 5-2 από την Γαλλία. Στα ημιτελικά, το ελληνικό δίδυμο επικράτησε 4-1 της Αυστραλίας, ενώ στον τελικό νίκησε 7-4 την Ιαπωνία, φτάνοντας με σχετική ευκολία στο χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά στην ομάδα BC1/BC2, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Σουλάνη, Αλέξανδρο Παπαδάκη και Νίκο Γονιό, κατέλαβε την 6η θέση.

Να θυμίσουμε ότι στα ατομικά, την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς πραγματοποίησε ο Σουλάνης που ήταν τέταρτος στην κατηγορία BC1.

 

Τελευταία Νέα