Ανακοίνωσε απόσυρση από το MMA ο ΜακΓκρέγκορ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανακοίνωσε απόσυρση από το MMA ο ΜακΓκρέγκορ!

bet365

Σοκ προκάλεσε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με την απόφαση που φέρεται να έχει πάρει για απόσυρση από το MMA, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του μέσω social media!

Ο δυο φορές Πρωταθλητής του UFC ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης πως δεν θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται πλέον άλλο στο οκτάγωνο ρινγκ, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter:

«Παιδιά, μια γρήγορη ανακοίνωση.

Έχω αποφασίσει ν' αποσυρθώ από το άθλημα που όλοι γνωρίζετε ως Mixed Martial Art.

Εύχομαι σε όλους τους πρώην συναθλητές μου να συνεχίσουν στις διοργανώσεις και τώρα μπαίνω στην ομάδα των πρώην συνεργατών μου που έχουν ήδη αποσυρθεί.

Κερνάω Pina Coladas!».

Ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, ανέφερε επί του θέματος: «Σταματάει να παλεύει, δεν θα σταματήσει να δουλεύει... Έχει και τα χρήματα έχει και το... ουίσκι για να το ξεπεράσει. Κι εγώ στη θέση θα έφευγα...».

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν τον περασμένο Οκτώβρη, όταν και ηττήθηκε από τον Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ σε μια αναμέτρηση που απασχόλησε κυρίως με όσα ακολούθησαν και το τρομερό ξύλο που σημειώθηκε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα