To Spartan’s night ήρθε και θα μείνει (pics)

Gazzetta team
To Spartan’s night ήρθε και θα μείνει (pics)

bet365

Ενα διαφορετικό και εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν οι θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό στάδιο Ζωφριάς στις 14 Απριλίου 2018.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Το SPARTAN'S NIGHT, η πρώτη διοργάνωση της σχολής BG Academy (Ελευθερίας και Μανδηλαρά, Άνω Λιόσια) ήρθε για να δώσει διαφορετική πνοή από τις ήδη υπάρχοντες διοργανώσεις. Οικοδεσπότες της εντυπωσιακής διοργάνωσης ήταν ο ταλαντούχος τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης κι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ-1 και παρουσιάστρια Μαρία «Iron Barbie» Πανταζή, που έδωσαν άλλη αίγλη σε μια καθαρά kick boxing διοργάνωση που κύλησε με άψογη ροή.

Οι θεατές παρακολούθησαν 19pre game όπου τα 17 παιχνίδια ήταν ανηλίκων και μόνο 2 ανδρών. Στο main event της βραδιάς επιλέχθηκαν ανερχόμενοι και ταλαντούχοι Έλληνες αθλητές με αντίστοιχους αθλητές από τις καλύτερες σχολές του κόσμου κι έτσι πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια γεμάτα ένταση, πάθος, αγωνία και ιδρώτα!

Από την Ολλανδία φιλοξενήθηκε ο ζωντανός θρύλος του Κ-1 Ernesto Hoost με δύο δυνατούς αθλητές όπου κέρδισαν τις μάχες έναντι στους φορμαρισμένους Ελληνες αθλητές. Από την Ολλανδία επίσης ήταν κι ο παγκοσμίου φήμης προπονητής Antre Maanaart με τους αθλητές του, όπου οι Ελληνες αθλητές κατάφεραν να τους επιβληθούν όπως και στους αθλητές του καλύτερου εν ενεργεία αθλητή Artur Kyshenko!

Τη διοργάνωση Spartan’s night θα έχουμε τη χαρά να δούμε σε αποκλειστική μετάδοση από την NOVA. Μείνετε συντονισμένοι!

 

Τελευταία Νέα