Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευση αθλητών στον ΓΝΟΣ

Gazzetta team
Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευση αθλητών στον ΓΝΟΣ

bet365

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΝΟΣ, ο οποίος βράβευσε και τους καλύτερους αθλητές για το 2018.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με πλήρη επιτυχία έλαβε χώρα για το ΓΝΟΣ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η βράβευση των κορυφαίων αθλητών για το 2018. Ο Γενικός Γραμματέας του ΓΝΟΣ Γεώργιος Αθανασίου παίρνοντας το λόγο εξήρε τις επιδόσεις του συλλόγου το 2018, όπου πέτυχε την 4η θέση στην συνολική πανελλήνια κατάταξη στην γενική βαθμολογία των συλλόγων. Κατέκτησε την 4ηθέση στην συνολική πανελλήνια κατάταξη στο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης στο Μεσολόγγι, 4η θέση στην συνολική πανελλήνια κατάταξη στο Πρωτάθλημα,Ανδρών,Γυναικών,Παίδων,Εφήβων, Κορασίδων Νεανίδων στο Σχοινιά και 4ηθέση στην συνολική πανελλήνια κατάταξη στο Πρωτάθλημα Μεγάλων αποστάσεων στα Χανιά. Πήρε μέρος σε όλους τους διασυλλογικούς αγώνες ανά την Ελλάδα και με την Αθλήτρια Κάβουρα Μαρκέλλα πήρε μέρος στους Μεσογειακούς αγώνες στην Βαρκελώνη, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Auronzo, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Plovdiv, δυο αθλητές ο Χατζηνικολάου Κίμων και η Δρόσου Βασιλική πήραν μέρος στην ρεγκάτα της Κύπρου κατακτώντας πολλά μετάλλια ενώ 7 αθλητές προσκλήθηκαν σε προπονητικό κοινόβιο ανάπτυξης στο Σχοινιά. Ανακοινώθηκε επίσης ο Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας που θα γίνει στις 10 Μαρτίου 2019 στο κόλπο της Σαλαμίνας και οι νέοι στόχοι της ομάδας. Επίσης βραβεύτηκαν όλοι οι πανελληνιονίκες που κατέκτησαν συνολικά 22 μετάλλια καθώς και οι χορηγοί που συνέδραμαν στην πορεία αυτή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Αλεξάνδρα Γκανά η δήμαρχος Σαλαμίνας Νάννου Ρούλα, ο αντιπεριφερειάρχης νήσων Τακης Xατζηπέρος ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Τσαβαρής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης. Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σκιαθιτης η προεδρος του ΔΣ Ειρήνη Μπινιάρη, ο πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ Γεράσιμος Δραγομανοβιτς οι πρόεδροι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γιάννης Λένης και Σπύρος Κουτσούκος ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μιχάλης Κορρός , η Δημοτική σύμβουλος Λούλα Αντωνίου-Καραγιάννη καθώς και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και ο λιμενάρχης Σαλαμίνας πλωτάρχης Βασίλης Μπικάκης».

 

Τελευταία Νέα