Εκτός τελικού στην Κίνα ο Χρήστου

Gazzetta team
Εκτός τελικού στην Κίνα ο Χρήστου

bet365

Δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ ύπτιο ο Απόστολος Χρήστου.

Παρά το πρωϊνό πανελλήνιο ρεκόρ ο Απόστολος Χρήστου δεν μπόρεσε να κατέβει περισσότερο στον ημιτελικό των 50μ ύπτιο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 25αρας του Χανγκζού της Κίνας και έτσι έμεινε εκτός τελικού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε έβδομος στη σειρά του με 23.64 και έμεινε στην 14η θέση. Μετά από τον ημιτελικό του δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από την κούρσα που έκανα και σαφώς από το χρόνο μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, το απόγευμα, για οτιδήποτε καλύτερο". Η Άννα Ντουντουνάκη που σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ πεταλούδα αλλά δεν προκρίθηκε στον ημιτελικό είπε: "Ήταν μία πολύ καλή κούρσα, όπου, παρά το Πανελλήνιο ρεκόρ, έχασα στις λεπτομέρειες την πρόκριση. Ωστόσο, θα συνεχίσω την προσπάθειά μου για τα 200μ. πεταλούδα".

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ που αποκλείστηκε πρόωρα από στα 50μ ελεύθερο σημείωσε : "Δυστυχώς έκανα πολλά λάθη στην εκκίνηση, αλλά και τη στροφή, στην πρώτη μου κούρσα. Δεν συγκεντρώθηκα και βρέθηκα να κολυμπάω στο μπαράζ. Εκεί δυστυχώς, ενώ κολύμπησα πολύ καλύτερα, έχασα την πρόκριση στον ημιτελικό. Στενοχωριέμαι περισσότερο, γιατί ξέρω ότι μπορούσα να πετύχω το στόχο μου. Συνεχίζω πιο δυνατός για τα υπόλοιπα αγωνίσματα για ό,τι καλύτερο".

Την Παρασκευή (14/12) η μοναδική ελληνική συμμετοχή είναι αυτή του Κριστιάν Γκολομέεβ στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα, που θα αρχίσουν στις 03:50 ώρα Ελλάδας.

 

Τελευταία Νέα