Χρήστο: «Να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου»

Gazzetta team
Χρήστο: «Να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου»

bet365

Ανοίγει αύριο (26/1) η αυλαία του 20ό Euro Meet, το οποίο θα λάβει χώρα στο Λουξεμβούργο, με τη συμμετοχή δύο Ελλήνων κολυμβητών, του Απόστολου Χρήστου και του Ανδρέα Γεωργακόπουλου.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μίλησε ο Έλληνας κολυμβητής Απόστολος Χρήστου, λίγο πριν τη συμμετοχή του στο πρώτο διεθνές μίτινγκ. Ο διακεκριμένος κολυμβητής αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του από την διοργάνωση, ύστερα από τις εξαιρετικές επιδόσεις του στην Κοπεγχάγη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας.

Σχετικά με τις επιδιώξεις του τόνισε: «Μετά από την καλή μου εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό 25αρας που έκλεισε το 2017 με επιτυχία, τώρα οι αγώνες στο Λουξεμβούργο είναι οι πρώτοι μου διεθνείς αγώνες για το 2018. Ευελπιστώ σε μια καλή αρχή χωρίς βέβαια να έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις, καθώς βρίσκομαι στα μέσα της προετοιμασίας μου, οπότε αυτός ο αγώνας αποτελεί ένα πέρασμα για μένα και μια ευκαιρία να δοκιμάσω το που βρίσκομαι».

Αναφορικά με την σημασία αυτής της συμμετοχής σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για εκείνον ατομικά υποστήριξε: «Αυτή η συμμετοχή μου στο Λουξεμβούργο είναι σημαντική γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να συναγωνιστώ αθλητές υψηλού επιπέδου και να αποκτήσω σημαντικές εμπειρίες στο μέλλον».

Τέλος, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση και τους μελλοντικούς του στόχους τονίζοντας: «Η περίοδος η οποία διανύω προπονητικά είναι πολύ απαιτητική, καθώς ο πρώτος μου στόχος για φέτος είναι η Μασσαλία. Από εκεί και πέρα, οι Μεσογειακοί αγώνες το καλοκαίρι αποτελούν ακόμη έναν στόχο, αλλά το επίκεντρο της προετοιμασίας μου είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκόβης τον Αύγουστο».

 

Τελευταία Νέα