Επτά μετάλλια για την Ελλάδα στους Βαλκανικούς νέων

Επτά μετάλλια για την Ελλάδα στους Βαλκανικούς νέων

Επτά μετάλλια για την Ελλάδα στους Βαλκανικούς νέων

Ξεκίνησαν το Σάββατο (25/5), με οκτώ (8) καταδύτες / τριες από την Ελλάδα, οι Βαλκανικοί αγώνες Νέων στο Βελιγράδι και ήδη είχαμε τις πρώτες διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, είχαμε την πρωτιά του Νικόλαου Μόλβαλη στο Tραμπολίνο 1μ. κατηγορίας Αγόρια Α', με βαθμολογία 441.70, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, ο Θεόφιλος Αυθίνος κατετάγη τρίτος, συγκεντρώνοντας 391.20 βαθμούς.

Επιπλέον, την τρίτη θέση κατέλαβε στο Τραμπολίνο 3μ. κατηγορίας Αγόρια Β', ο Χρήστος Μορφίδης, με συνολική βαθμολογία 334.40, και στο ίδιο αγώνισμα ο Νικόλαος Νικολόπουλος κατετάγη πέμπτος βαθμολογούμενος με 298.15 βαθμούς. 

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στα απογευματινά, είχαμε την Αγγελική-Λυδια Γεωργακοπούλου, που κατετάγη 2η με 255.65 βαθμούς στo Tραμπολίνο 1μ. Κορίτσιών Β', όπως και τον επίσης "αργυρο" Ιάσωνα Μωραΐτη στην Πλατφόρμα Αγοριών Β' με 334.40. Η ημέρα έκλεισε με ένα ακόμη χρυσό του Μόλβαλη στα 10μ. Πλατφόρμας Αγοριών Α', με συνολική βαθμολογία 463.90 βαθμούς και στο ίδιο αγώνισμα ο Αθανάσιος Τσιρίκος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 456.45 βαθμούς.

Μαζί με τους καταδύτες μας, στο Βελιγράδι βρίσκεται επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος και ο Θωμάς Μπίμης, ως διεθνής Κριτής

Best of internet