Beach handball: Πρωταθλητές Ελλάδας Κύκλωπες και Σπάρτακος

Gazzetta team
Beach handball: Πρωταθλητές Ελλάδας Κύκλωπες και Σπάρτακος

bet365

Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα το 20o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών- Γυναικών που αποτέλεσε το επίσημο test event των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στo shoot out οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης νίκησαν με 2-1 σετ (13-12) τον Ολύμπιο Δία Ασπροπύργου και αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας για 5η φορά στην ιστορία τους και 4η στη σειρά.

Στο τουρνουά των Γυναικών ο Σπάρτακος Goalbet επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και νίκησε με 2-0 σετ τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης Πρόκειται για τον δεύτερο συνεχή τίτλο του Σπάρτακου και τον τέταρτο στην ιστορία του.

Χάλκινο για Απόλλωνα Καλαμαριάς και Άνοιξη
Ο Απόλλων Καλαμαριάς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αφού στον μικρό τελικό νίκησε 2-0 σετ τον Απόλλωνα Σταυρούπολης. Παρά την απουσία του βασικού τερματοφύλακα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καλλισθένη Γιαννακίδη, που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στον αυχένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να επικρατήσει επιστρατεύοντας ως γκολκίπερ τον specialist Διονύση Καραγκιοζόπουλο. Στις Γυναίκες την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο ΑΟ Άνοιξης Διονύσου Delousil.

 

Τελευταία Νέα