ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ένταση μετά τον 2ο τελικό στο ΟΑΚΑ (pics)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ένταση μετά τον 2ο τελικό στο ΟΑΚΑ (pics)

bet365

Μετά από το τέλος του 2ου τελικού κάποιοι οπαδοί εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά με την επέμβαση των ανθρώπων της ΑΕΚ όλα τελείωσαν εκεί. Το φύλλο αγώνος.

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" μετά από την ολοκλήρωση του 2ου τελικού.

Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε με 25-22 τον Ολυμπιακό και να ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά της Handball Premier αλλά μετά από τη λήξη του αγώνα κάποιοι οπαδοί της ομάδας της Αθήνας εισήλθαν με απειλητικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Στο "στόχαστρο" βρέθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας αλλά και ο τερματοφύλακας Κώστας Τσιλιμπάρης αλλά με την επέμβαση των ανθρώπων της ΑΕΚ, που ήταν άμεση, αλλά και των ανδρών των ΜΑΤ που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, όλα τελείωσαν εκεί...

Υπήρξαν μόνο ύβρεις και προσβλητικές κινήσεις στα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού... Νωρίτερα όπως γράφει και ο παρατηρητής οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν απόπειρα επίθεσης στους παράγοντες του Ολυμπιακού.

Τι γράφει το φύλλο αγώνος

Ο παρατηρητής ασφαλείας έγραψε στο φύλλο αγώνα: «1. Υβριστικά συνθήματα κατά φυσικών προσώπων του Ολυμπιακού πριν την έναρξη, στο 12:29 και στο 57:08. 2. Ρίψη νερού στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο 34:14 και στο 34:45. 3) Απόπειρα επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ προς τους επισήμους του Ολυμπιακού στο 27:02 4)Είσοδος και πανηγυρισμοί οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα. 5. Προβληματική λειτουργία του χρονομέτρου. Σε όλα τα ανωτέρω έγιναν διακοπές του αγώνα. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση».

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 51:59 του αγώνα ο αθλητής του αγώνα Π. Καραμπουρνιώτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και μπλε κάρτα γιατί μετά από φάουλ που δέχθηκε, κινήθηκε απειλητικά προς τον αντίπαλο του και του είπε ’’άντε γ@μήσου ρε μπ@στ@ρδ@κι’’ Το δελτίο του αθλήτη κρατήθηκε».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα