Πέταξαν μπουγάτσες στο γήπεδο στον τελικό Νέα Ιωνία-ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Πέταξαν μπουγάτσες στο γήπεδο στον τελικό Νέα Ιωνία-ΠΑΟΚ!

bet365

Άγνωστοι εισέβαλαν στην εξέδρα του γηπέδου της Νέας Ιωνίας φώναξαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ και έριξαν μπουγάτσες στον αγωνιστικό χώρο. Τι λέει ο ΠΑΟΚ και τι γράφει το φύλλο αγώνα.

Ολιγόλεπτη διακοπή είχε ο 2ος τελικός της Α1 χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και στον ΠΑΟΚ ο οποίος διεξήχθη την Τετάρτη στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Ενώ το παιχνίδι ήταν στο 8.24 του 1ου ημιχρόνου άγνωστοι εισέβαλαν στην εξέδρα και φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ πέταξαν μπουγάτσες στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από αυτό το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά προκειμένου να σκουπιστεί το τερέν και ν' αποχωρήσουν οι άγνωστοι και συνεχίστηκε κανονικά!

Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές γράφουν: «Στο 8:24 του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο 15 με 20 άτομα, φωνάζοντας το σύνθημα «Γ@μιετ@ι ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη», πετώντας παράλληλα μπουγάτσες εντός του αγωνιστικού χώρου. Το παιχνίδι διεκόπη για ένα 4λεπτο για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και να αποχωρήσουν μόνοι τους οι εισβολείς».

Ο επίσημος ΠΑΟΚ ενημέρωσε σχετικά: «Στα «μελανά» σημεία του αγώνα, η εισβολή οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου, οι οποίοι πέταξαν "μπουγάτσες" στις αθλήτριες του Δικεφάλου».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα