«Βόμβα» του Ολυμπιακού με Μπούμπαλο!

«Βόμβα» του Ολυμπιακού με Μπούμπαλο!

Δημήτρης Τομαράς
«Βόμβα» του Ολυμπιακού με Μπούμπαλο!

bet365

Κίνηση πρώτης γραμμής στο χαντμπολ του Ολυμπιακού με την συμφωνία και την ανακοίνωση του Πέταρ Μπούμπαλο, παίκτη που έχει θητεύσει σε Γερμανία και Τουρκία!
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκλεισαν και ανακοίνωσαν τον αριστερόχειρα δεξιό ίντερ, που πέρυσι αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Ιζβιντακ Λιουμπούσκι, μετρώντας 31 γκολ σε 14 παιχνίδια.
Ο Μπούμπαλο, ο οποίος είναι ύψους 1,92 μ., πέρασε στο παρελθόν, τόσο από το γερμανικό όσο και από το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοίνωσε λοιπόν την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέταρ Μπούμπαλο. Ο Βόσνιος, με κροατικό διαβατήριο, αγωνίζεται ως δεξί ίντερ και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Ο Πέταρ Μπούμπαλο είναι 26 ετών (1.8.1992) και έχει ύψος 1.92 όπως αναφέραμε και πριν. Ο Μπούμπαλο στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και με μεγάλο όνομα παγκοσμίως. Οι φιλοδοξίες μου ταιριάζουν με του συλλόγου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα