Ταλαιπωρία στην Πορτογαλία για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Ταλαιπωρία στην Πορτογαλία για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Gazzetta team
Ταλαιπωρία στην Πορτογαλία για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

bet365

Αποκλεισμένη στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας παραμένει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, λόγω της ακύρωσης της πτήσης για τη Μαδέιρα, όπου θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Tαλαιπωρία για τους «κιτρινόμαυρους», που έχουν καθηλωθεί στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας από το βράδυ της Πέμπτης, λόγω της ακύρωσης, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, της προγραμματισμένης πτήσης για τη Μαδέιρα, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (21/4, 20:30) την τοπική ομάδα, στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Μάλιστα, αντίθετα, με την αρχική ενημέρωση που προέβλεπε πως οι επιβάτες θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο, αυτό τελικά δεν συνέβη, με την αεροπορική εταιρία να μοιράζει ράντζα και κουβέρτες για να διανυκτερεύσουν στο αεροδρόμιο!

Η επόμενη πτήση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 σήμερα Παρασκευή και στην Ένωση εύχονται να μπορέσουν να ταξιδέψουν χωρίς πρόβλημα, αφού θα χρειαστούν και κάποιο χρόνο ξεκούρασης, πριν το παιχνίδι του Σαββάτου. Σημειώνεται πως η ΑΕΚ ενημέρωσε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ για ό,τι συνέβη.

 

Τελευταία Νέα