MVP o Τσιλιμπάρης, «Ο πρώτος μας στόχος της χρονιάς!»

MVP o Τσιλιμπάρης, «Ο πρώτος μας στόχος της χρονιάς!»

bet365

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιλιμπάρης ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τελικού, του Κυπέλλου, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι οι ερυθρόλευκοι περίμεναν πολύ καιρό γι αυτό το τρόπαιο!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφερόμενος στην πρώτη επιτυχία του τμήματος και την επόμενη ημέρα, δήλωσε τα εξής: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να συγχαρώ όλα τα παιδιά, δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω το αγωνιστικό μας επίπεδο, αλλά θα πω το πάθος κυριάρχησε σε όλα τα παιχνίδια.

Η κάθε ομάδα προσπάθησε να αποδώσει το μάξιμουμ μέσα στο γήπεδο, ήταν παιχνίδια ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, ακόμα και σήμερα για μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά και υπήρχε αυτή η αίσθηση του ντέρμπι. Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό το τρόπαιο, ήταν ο πρώτος μας στόχος της χρονιάς. Δυστυχώς έχουμε μόνο ένα βράδυ να το απολαύσουμε, να το χαρούμε, ο κυρίαρχος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Αυτός ο τίτλος και εκφράζοντας όλη την ομάδα, πρέπει να αφιερωθεί στους τρεις ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για αυτό που ζήσαμε σήμερα, στον Ευθύμη Πουρνάρα, στον κύριο Ξυνή και φυσικά στον πρόεδρος του Ερασιτέχνη, τον κύριο Κουντούρη. Είναι αυτοί που υλοποίησαν το όνειρο να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ και σήμερα να πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο».

Ο αρχηγός του Δούκα, Θοδωρής Γκέρτσος, δήλωσε από την πλευρά του:«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νίκη. Για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, αν εξαιρέσεις κάποιες ειδικές καταστάσεις και τα εξάμετρα κι όταν χάνεις αυτά τα σουτ, δύσκολα αντιδράς απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Το καλό είναι ότι δείξαμε μέχρι το τέλος χαρακτήρα, τα παιδιά εξήντα λεπτά έπαιξαν εκατό τοις εκατό και πιστεύω ότι τα λάθη που έγιναν να γίνουν βίωμα στα νέα παιδιά για τη συνέχεια».

Ο Τάσος Τσακνής είπε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε τον ένα από τους δυο στόχους. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα, μόνο με νίκες. Είμαστε χαρούμενοι για τον Ολυμπιακό μας και το αφιερώνουμε στον κόσμο μας».

Ο Γρηγόρης Σανίκης υπογράμμισε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ο πρώτος τίτλος του Ολυμπιακού. Τον χαρίζουμε στον κόσμο που τόσο μας στήριξε και το έχει ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε. Η εμπειρία, η ποιότητα και η θέληση της ομάδας ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες για να φτάσουμε σε αυτή την κατάκτηση και να είμαστε εμείς που πανηγυρίζουμε στο τέλος»

Ο Αλέξης Αλβανός αποφάνθηκε: «Στην πρώτη χρονιά του Ολυμπιακού στο χάντμπολ, ήρθε και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε και για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ δρόμο. Θα το χαρούμε σήμερα και από Δευτέρα δουλειά. Το αφιερώνουμε σε όλους τους οπαδούς μας, στην ομάδα και στη διοίκηση που είναι πάντα στο πλευρό μας»

Ο Δημήτρης Τζηράς επεσήμανε : «Δεν έχω λόγια, είναι μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδας, ο πρώτος τίτλος της ομάδας χάντμπολ. Την αφιερώνουμε στον σύλλογο μας και στα 93 χρόνια που γιορτάζει. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι,. Η ομάδα έδειξε δύναμη και ψυχή και συγκέντρωση. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για τον επόμενο στόχο που είναι το νταμπλ».

 

Τελευταία Νέα