Ναϊσίδου: «Θέλουμε πολύ το τρόπαιο»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ναϊσίδου: «Θέλουμε πολύ το τρόπαιο»

bet365

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών, που διεξάγεται στην Λευκόβρυση παραδέχτηκε ότι το ματς θα είχε άλλη εξέλιξη αν ο Φίλιππος δεν είχε τόσες απουσίες λόγω τραυματισμών, ενώ τόνισε ότι η ομάδα της είναι στην Κοζάνη για το τρόπαιο.


Η τεχνικός της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου αποφάνθηκε μετά τη νίκη της ομάδας της με 26-16: «Συγχαρητήρια στον προπονητή και στην ομάδα του Φιλίππου, καθώς παρά τις σημαντικές απουσίες στάθηκαν καλά στο παιχνίδι. Εμείς παίξαμε με πολλές αλλαγές και δε βρήκαμε ρυθμό. Γενικά δεν είχε καλά χαρακτηριστικά ο αγώνας. Πήραμε την πρόκριση. Ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε πολύ το τρόπαιο και ελπίζουμε αύριο τέτοια ώρα να πανηγυρίζουμε, μετά από έναν πολύ καλό αγώνα για το ελληνικό χάντμπολ».

Η τερματοφύλακας ΟΦ Νέας Ιωνίας, Μάγδα Κεπεσίδου δήλωσε μετά την πρόκριση της ομάδας της στον τελικό της διοργάνωσης: «Περαστικά σε όλα τα κορίτσια του Φιλίππου γιατί πραγματικά φέτος είχαν πολλούς τραυματισμούς. Μπήκαμε δυνατά, αλλά στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε. Όλη μας η συγκέντρωση και η αφοσίωση πλέον είναι στο αυριανό παιχνίδι».

Ο Γιώργος Τσικίνας, προπονητής Φιλίππου Βέροιας υπογράμμισε: «Είχαμε εξαρχής χρίσει ως φαβορί τη Νέα Ιωνία, με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας που είδαμε και στο πρωτάθλημα. Φοβηθήκαμε τον αγώνα, χάσαμε ένα ημίχρονο κατά το οποίο άνοιξε η διαφορά. Στο δεύτερο μέρος οι αθλήτριες ήταν πιο μαχητικές και βγάλαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Για τις περισσότερες αθλήτριές μας ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή η συμμετοχή. Συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία, εύχομαι καλή συνέχεια».

Τέλος, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη του Φιλίππου Βέροιας είπε: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, καθώς είχαμε το μειονέκτημα των απουσιών. Μπήκαμε φοβισμένες, καθώς για τα περισσότερα κορίτσια ήταν πρωτόγνωρη η διαδικασία της συμμετοχής σε ένα final 4, σε ένα τέτοιο γήπεδο και με κάμερες. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να χαρούμε αυτή την εμπειρία και πήγαμε καλύτερα. Πιστεύω και εύχομαι στο μέλλον να είμαστε καλύτερες μπροστά σε τέτοιες προκλήσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα