Βατοί οι πιθανοί αντίπαλοι για την ΑΕΚ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βατοί οι πιθανοί αντίπαλοι για την ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ εξασφάλισε την πρόκριση της στα προημιτελικά του Challenge Cup και την προσεχή Τρίτη (20/02) θα μάθει τον αντίπαλο της.

Με δεδομένο ότι η τουρκική Γκέζτεπε, η οποία φάνταζε ως υπερδύναμη της διοργάνωσης είναι εκτός, ο δρόμος κάθε άλλο παρά δύσβατος μοιάζει για την Ένωση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μπάτζετ της Γκέζτεπε ήταν τετραπλάσιο σε σχέση με αυτό των «κιτρινόμαυρων», με τον αποκλεισμό της να αποτελεί την πλέον απρόσμενη έκπληξη.

Η ΑΕΚ έπαιξε ελεύθερα, χωρίς άγχος και πραγματοποιώντας την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν έφτασε άξια στους «8» της διοργάνωσης, όπου έχει την ευκαιρία να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση και σοβαρότητα να κάνει δική της ακόμη και την κορυφή της Ευρώπης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Την Τρίτη στη Βιέννη ο «δικέφαλος» θα μάθει τον αντίπαλο του, ενώ σύμφωνα με τους κανονισμούς αγώνων δεν θα υπάρξουν γκρουπ δυναμικότητας.

Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν προκριθεί, οι οποίες είναι αντίστοιχης δυναμικότητας είναι οι: Μπέρχεμ (Λουξεμβούργο), Σκιφ- Κράσνονταρ (Ρωσία), Φίλινγκεν (Νορβηγία), Μαδέιρα (Πορτογαλία), Βεστμανάγιερ (Ισλανδία), Ντιναμό-Βίκτορ (Ρωσία) και σήμερα θα σφραγίσει το εισιτήριο και η Ποτάισα Τούρντα (Ρουμανία), η οποία στο πρώτο ματς συνέτριψε 44-24 την Βίσε (Βέλγιο).

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τα Σαββατοκύριακα 24-25 Μαρτίου και 31 Μαρτίου-1η Απριλίου, ενώ τα ημιτελικά στις 21-22 και 28-29 Απριλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα