Ντέρμπι στον Ρέντη για την πρόκριση στο Final 4!

Δημήτρης Τομαράς
Ντέρμπι στον Ρέντη για την πρόκριση στο Final 4!

bet365

Με στόχο τη νίκη - πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται στον Ρέντη την ΑΕΚ, την Τετάρτη (31/1) στις 19:00 (ΕΡΤ 2) σε ένα δυνατό ματς.
Οι Πειραιώτες που παραμένουν αήττητοι στην φετινή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλουν να διευρύνουν την πολύ καλή τους παρουσία στον νοκ-άουτ αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο των «8» και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων». Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Σανίκης, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Αλβανός, Τζηράς, Χάλαρης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.
*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.
*Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται την Τετάρτη (31/1) στον Ρέντη, από τις 17:00.
 

Τελευταία Νέα