To δεύτερο ματς κόντρα στην Τουρκία η εθνική για το Παγκόσμιο

Gazzetta team
To δεύτερο ματς κόντρα στην Τουρκία η εθνική για το Παγκόσμιο

bet365

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των Ανδρών δίνει αύριο (29/10) το δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019.

Το γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ (αίθουσα Γ. Κασσιμάτης) αύριο στις 19:00 (απευθείας από την ΕΡΤ3) θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την Εθνική χάντμπολ Ανδρών.

Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται την Τουρκία στη δεύτερη αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς με τους Τούρκους με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Νίκο Γραμματικό να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές.

Το βράδυ μετά την τεχνική σύσκεψη θα γίνει γνωστή η 16αδα με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική μας στο αυριανό ματς.

Ο διεθνής πίβοτ Αδάμ Παπαδόπουλος μίλησε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ για τον αγώνα: «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Προερχόμαστε από ήττα κόντρα στην Ολλανδία, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Στεναχωρηθήκαμε, αλλά το ξεχάσαμε και επικεντρωθήκαμε στο αυριανό ματς.

Η Τουρκία είναι στα... κυβικά μας, πρέπει να διεκδικήσουμε την κάθε φάση. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι και θα πουλήσουμε ακριβά το... τομάρι μας. Παίζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει, η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη».
Για την απόδοση του στο ματς με την Ολλανδία είπε: «Κάθε παίκτης μπορεί να πιάσει καλή απόδοση σε ένα

παιχνίδι, σε κάποιο άλλο μπορεί να μην είναι τόσο καλός. Εμάς μας νοιάζει συνολικά η εικόνα της ομάδας και αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα τα 9 γκολ της διαφοράς δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτό που παρουσιάσαμε και πιστεύω αυτό θα το δείξουμε αύριο».

 

Τελευταία Νέα