Τέλος η σεζόν για τον Ναδάλ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Τέλος η σεζόν για τον Ναδάλ

bet365

Η ήττα στο 2ο γύρο του Μasters της Σανγκάης «πόνεσε» τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση του Ναδάλ αναφέρει: «Δεν είναι μυστικό πως όταν έφτασα στους Ολυμπιακούς αγώνες, δεν είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και δεν είχα ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό μου. Ο στόχος ήταν όμως να αγωνιστώ και να διεκδικήσω ένα μετάλλιο για την Ισπανία. Αυτό καθυστέρησε τη διαδικασία της ανάρρωσης, μου προκάλεσε πόνο και τώρα είμαι αναγκασμένος να σταματήσω και να προετοιμαστώ για τη σεζόν του 2017.

Είμαι πολύ λυπημένος που δε θα αγωνιστώ στη Βασιλεία την επόμενη εβδομάδα. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από το τουρνουά, με τον τελικό που είχα παίξει με τον Ρότζερ Φέντερερ την περσινή χρονιά. Δε θα αγωνιστώ επίσης στο Παρίσι, όπου το κοινό και η γαλλική ομοσπονδία μού έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστώ και να αρχίσω την προετοιμασία για το 2017.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα