Το πάλεψε η Φασόη στο Παγκόσμιο της Ντόχα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Το πάλεψε η Φασόη στο Παγκόσμιο της Ντόχα

bet365

Η Βαρβάρα Φασόη έκανε πολύ καλό αγώνα αντοχής, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ωστόσο στο τέλος στάθηκε άτυχη και δεν πήρε κατάταξη.

Στην παρθενική της εμφάνιση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στον αγώνα αντοχής 135χλμ., που πραγματοποιήθηκε στο τεχνητό νησάκι Περλ, η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε χρόνο λόγω πτώσης που σημειώθηκε μπροστά της με αποτέλεσμα να μην πάρει κατάταξη, παρότι πέρασε 108η τον τερματισμό (πήραν κατάταξη 103 αθλήτριες).

Η διεθνής ποδηλάτισσα δήλωσε στο gazzetta.gr: «Ξεκίνησα πολύ καλά τον αγώνα και ήμουν συνέχεια μέχρι και 3 στροφές πριν τον τερματισμό με το γκρουπ των πρωτοπόρων. Έκοψα να πάρω και νερό και τότε έμεινα πίσω. Κυνήγησα να ξαναβρεθώ με το πρώτο γκρουπ, αλλά εκείνη την ώρα έγινε ένα σπριντ και έπεσαν κάποιες κοπέλες μπροστά μου, με αποτέλεσμα να χάσω πολύ χρόνο.

Έμεινα αρκετά πίσω με ένα άλλο γκρουπ, το οποίο πήγαινε πολύ αργά, κάναμε δύο στροφές και μία πριν τον τερματισμό μας έβγαλαν. Έκανα ότι μπορούσα, για τα δεδομένα τα δικά μου πήγα πάρα πολύ καλά, αφού πρώτη φορά κατάφερα να βρίσκομαι στο πρώτο γκρουπ για περίπου 100χλμ. Πηγαίναμε στο 100% και ευτυχώς δεν είχα κανέναν τερματισμό».

Νικήτρια αναδείχθηκε η Δανή Αμαλί Ντίντερίκσεν με 3:10.27 και ακολούθησαν η Ολλανδή Κίρστεν Γουάιλντ και η Φινλανδή Λότα Λεπιστό με τον ίδιο χρόνο.

 

Τελευταία Νέα