Κοινή προετοιμασία με Ούιπεστ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κοινή προετοιμασία με Ούιπεστ ο Ολυμπιακός

bet365

Κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχτηκε την Σμιτ.

Η αποστολή της Ουγγρικής ομάδας θα φτάσει τη Δευτέρα το μεσημέρι στη χώρα μας για κοινές προπονήσεις και φιλικά με τις «ερυθρόλευκες» στο «Π. Καπαγέρωφ». Η φιναλίστ του περσινού τελικού του Final Four του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Σαμπαντέλ, θα παραμείνει για προπονήσεις στην Ελλάδα, μέχρι την Πέμπτη (20/10).

Παυλίδης: «Να δούμε που βρισκόμαστε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης αναφερόμενος στην κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ, δήλωσε στο osfp.gr: «Θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία για να δούμε που βρισκόμαστε και να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό αφού μέχρι στιγμής δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε κάποια παιχνίδια. Επίσης θα μπορέσει και η Γιάσμιν (σ.σ. Σμιτ) που ήρθε τώρα να αγωνιστεί με την υπόλοιπη ομάδα για να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Η αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας, έφτασε χθες το μεσημέρι (11/10) στον Πειραιά και έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Περιμένω να παίξουμε καλά τη φετινή σεζόν και να προετοιμαστούμε κατάλληλα το επόμενο διάστημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού πόλο και η πρόοδός του είναι εντυπωσιακή. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας!», δήλωσε η Σμιτ.

 

Τελευταία Νέα