Κορακάκη: «Νιώθω πιο περήφανη από ποτέ»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Κορακάκη: «Νιώθω πιο περήφανη από ποτέ»

bet365

Θερμής υποδοχής έτυχε η Άννα Κορακάκη στο Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, όπου προσγειώθηκε σήμερα έχοντας στις αποσκευές της τα τρόπαια από την κατάκτηση της πρώτης και δεύτερης θέσης στα 25μ. πυροβόλο πιστόλι και 10μ. αεροβόλο, αντίστοιχα από τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Δε θα μπορούσα να ζητήσω ή να ζήσω τίποτα άλλο...Μόλις επιστρέψαμε από Ιταλία και νιώθω καλύτερα από ποτέ, πιο περήφανη από ποτέ, πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Ο απολογισμός: δύο μέρες, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και 2 Παγκόσμια Ρεκόρ! Δίνοντας τον τελευταίο μου αγώνα σαν νεάνιδα -συμμετέχοντας φυσικά γι` ακόμη μια φορά σε αγώνα γυναικών και αποκλειστικά των καλύτερων του κόσμου- ισοφάρισα με 391 το παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων. Στον τελικό, το παγκόσμιο ρεκόρ τελικού!

Έτσι, η σημαία μας & το όνομα μου έχουν πλέον μπει στη λίστα των κατόχων παγκοσμίων ρεκόρ Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Έλληνες της Μπολόνια που βρέθηκαν στο σκοπευτήριο και τις δύο ημέρες στους τελικούς μου και με υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά όλους τους Έλληνες, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, που ακολουθείτε τους αγώνες μου και με εμψυχώνετε με τις ευχές και τα μηνύματά σας»!

 

Τελευταία Νέα