Με kids athletics εορτάστηκε η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Gazzetta team
Με kids athletics εορτάστηκε η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

bet365

Με την εκτέλεση του προγράμματος Kids Athletics επέλεξαν πολλά δημοτικά σχολεία, αλλά και περιφέρειες της χώρας να γιορτάσουν την Πανελλήνια Ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Το πρόγραμμα της IAAF το οποίο τρέχει την τελευταία εξαετία ο ΣΕΓΑΣ έχει ...εισβάλει στην καθημερινότητα των παιδιών δημοτικών σχολείων, αλλά και των νεαρών αθλητών στα σωματεία.


Η αξία του έχει αναγκάσει όχι μόνο τα σωματεία, αλλά κεντρικά τις τοπικές αρχές να το εντάξουν στην καθημερινότητα των παιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντιπεριφέρεια Πειραιά, η οποία έχει πλέον δικό της σάκο (περιέχει τον εξοπλισμό για να γίνει το πρόγραμμα) και με αφορμή τη σημερινή ημέρα διοργάνωσε στο στάδιο Σιταποθηκών στο Κερατσίνι το πρόγραμμα με παιδιά δημοτικών σχολείων από την ευρύτερη περιοχή.

Δεκάδες παιδιά από σχολεία της περιοχής απόλαυσαν τη συμμετοχή στο πρόγραμμα και απέκτησαν ουσιαστική επαφή με το στίβο. Το παρών στο στάδιο έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την παρουσία των παιδιών, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το πρόγραμμα μετατρέπει την άθληση σε διασκέδαση.

 

Τελευταία Νέα