Καλές εμφανίσεις από Λατιφλάρι και Μουζενίδη

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Καλές εμφανίσεις από Λατιφλάρι και Μουζενίδη

bet365

Στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα ως Έλληνας ο Τάσος Λατιφλάρι έκανε βολή στα 17.58,μ., με τον Μουζενίδη να στέλνει την ανδρική σφαίρα στα 17.27μ.

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών έγιναν το Σάββατο στη Νάουσα τα 21α Κωνσταντινίδεια.


Στη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 500 αθλητές και αθλήτριες που δεν έχασαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια δυνατή προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν.


Οπως και το 2015 έτσι και φέτος η σφαιροβολία των Ανδρών ήταν το δυνατό αγώνισμα της διοργάνωσης.

Ο Τάσος Λατιφλάρι και ο Οδυσσέας Μουζενίδης έδειξαν από νωρίς πως και το 2017 θα είναι πρωταγωνιστές στο αγώνισμα. Μάλιστα ο Λατιφλάρι από το νέο έτος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή του σε μεγάλες διοργανώσεις με τα χρώματα της Ελλάδας, αφού ολοκληρώθηκε η ελληνοποίηση του.

Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριόφ ήταν νικητής στο αγώνισμα με 17,58 μ., επίδοση πολύ κοντά στο 17,85 μ., που είναι το ατομικό του ρεκόρ. Τον εαυτό του ξεπέρασε ο Οδυσσέας Μουζενίδης με την ανδρική σφαίρα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στους Παίδες ήταν δεύτερος στο αγώνισμα με 17,27 μ., επίδοση που δείχνει το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο.

Ο νεαρός αγωνίστηκε για τελευταία φορά και με την σφαίρα των Παίδων, όπου επικράτησε με 20,39 μέτρα. Ο αθλητής από το 2017 ανήκει στην κατηγορία των Εφήβων όπου θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Σάββας Νικολαϊδης και Δημήτρης Αποστολόπουλος, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.

 

Τελευταία Νέα