Μάμαλος: «Τι να πω σε αυτούς που μου πετούσαν τσάντες; Μεγαλώσαμε, τα έχω ξεχάσει»

Μάμαλος: «Τι να πω σε αυτούς που μου πετούσαν τσάντες; Μεγαλώσαμε, τα έχω ξεχάσει»

Μάμαλος: «Τι να πω σε αυτούς που μου πετούσαν τσάντες; Μεγαλώσαμε, τα έχω ξεχάσει»

Ο Παύλος Μάμαλος παραδίδει μαθήματα ήθους και στάσης ζωής για ακόμη μια φορά. Ποια είναι η απάντηση στους συμμαθητές του που του έκαναν bullying.

Στο αποκαλυπτικό του αφιέρωμα για τον γίγαντα Παύλο Μάμαλο, ο Δήμος Μπουλούκος, θύμισε τα λόγια του χρυσού μας Παραολυμπιονίκη, Παύλου Μάμαλου, όταν σε μια συνέντευξή του είχε πει ότι τον αποκαλούσαν κούτσαβο και του πετούσαν τσάντες.

Σήμερα, ο ίδιος, με τη στάση του παραδίδει μαθήματα ζωής, λέγοντας ότι έχει ξεχάσει όσα του έκαναν τότε στο σχολείο.

Διαβάστε όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«Έδωσα όλη την ψυχή μου. Έλειπε αυτό το μετάλλιο, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο από τη συλλογή μας. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά πολλών ετών. 

Ο Αζέρος ήταν πάρα πολύ καλός μας δυσκόλεψε και στο Παγκόσμιο. Και τον Ιρανό και τον Αιγύπτιο τους παίξαμε τακτικά. 

Ήθελα να το κάνω αυτό με την περικεφαλαία σαν γούρι για να τιμήσω την Ελλάδα. 

Ήταν δύσκολα στο σχολείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω καλά και τα άλλα παιδιά με πείραζαν. Αναγκάστηκα να σταματήσω. Βρήκα μετά τον αθλητισμό και γνώρισα τον Δημήτρη Ιωαννίδη τον προπονητή μου. Στους πρώην συμμαθητές μου που μου πετούσαν τις τσάντες τι να πω; Μεγαλώσαμε τώρα, τα έχω ξεχάσει, είμαι ευτυχισμένος. 

Με την κραυγή μου βγαίνει η πίεση, δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις την έπαρση της σημαίας καταρρέεις από τη συγκίνηση. 

Τα παιδιά σαν κι εμένα πρέπει να τα βγάλουν έξω στην κοινωνία οι γονείς. Να μάθουν τι σημαίνει παραολυμπιακό άθλημα. 

Το μόνο μου παράπονο που έχω φέρει τόσα μετάλλια, είναι που δε με έχουν διορίσει στο δημόσιο. Επειδή δεν είχα απολυτήριο. Έκανα και σχολείο για να πάρω το απολυτήριο και το πήρα 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι που κάποιοι δε σέβονται τις θέσεις πάργκινγκ, δε μπορώ να μπω σε τράπεζες, σε φαρμακεία».

Best of internet