Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Εμείς ποτέ τέτοια αισχρή απρέπεια»

Gazzetta team
Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Εμείς ποτέ τέτοια αισχρή απρέπεια»

bet365

Με ανακοίνωσή του απάντησε στην Χριστίνα Τσιλιγκίρη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ από κανένα στέλεχος του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέσα στο πλαίσιο της αγωνιστικής αντιπαλότητας, λέγονται και γίνονται πολλά. Άλλο είναι αυτό, όμως και εντελώς άλλο είναι ένα επιτελικό στέλεχος σωματείου - με αρμοδιότητα μάλιστα και την εκπροσώπηση σε εκτός έδρας παιχνίδια - εντελώς απρόκλητα και χωρίς καν αφορμή, να βρίζει δημοσίως συλλήβδην τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θέλει να διαβεβαιώσει όλους τους φιλάθλους - ξεκινώντας από κάθε πατέρα και κάθε μητέρα που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις Ακαδημίες μας - ότι ποτέ δεν θα δουν δικό μας στέλεχος να κάνει τέτοια αισχρή απρέπεια. Ιδίως οι γονείς, ποτέ δεν θα ντραπούν που στέλνουν τα παιδιά τους στον Παναθηναϊκό, αλλά πάντα θα νιώθουν ότι τα έχουν κάνει μέλη μιας οικογένειας που τους διδάσκει σωστό αθλητισμό και διακρίνεται από φίλαθλο πνεύμα και ήθος μέσα κι έξω από το γήπεδο. Αυτό θα πει Παναθηναϊκός, άλλωστε, και για αυτό είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο.

ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένουμε από το σωματείο της να επιπλήξει τη συγκεκριμένη κυρία. Περιμένουμε από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, όμως, να κάνουν το χρέος τους».

 

Τελευταία Νέα