Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Νέων γυναικών η εθνική

Gazzetta team
Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Νέων γυναικών η εθνική

bet365

Με το πανηγυρικό 24-5 επί της Σερβίας, που - παρά τη μικρή δυναμικότητα της αντιπάλου- είναι άξιο αναφοράς σε έναν προημιτελικό, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών πέτυχε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Χάγη.

Η Ελλάδα περιμένει πλέον την αντίπαλό της στον ημιτελικό του Σαββάτου 17/9 (18.30), που θα είναι μία εκ των Ολλανδίας ή Ουγγαρίας, που αγωνίζονται μεταξύ τους απόψε Παρασκευή (16/9) στις 20.00 ώρα Ελλάδας, σε άλλον προημιτελικό.

Οι Ελληνίδες ήταν απόλυτες κυρίαρχες στο ματς με τη Σερβία και δημιούργησαν γρήγορα μεγάλη διαφορά στο σκορ, που αύξανε διαρκώς, με την αντίπαλο να μην μπορεί να σημειώσει γκολ, αφού η ελληνική ομάδα έπαιζε πολύ καλή άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εθνική μας δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 1.11 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου όταν και προηγείτο ήδη με 17-0.

Και το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χαλαρώνει στην άμυνα και να δέχεται κάποια γκολ με το 24-5 να σφραγίζει τις προσπάθειες των αθλητριών.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 5-24

Οκτάλεπτα: 0-7, 0-5, 1-5, 4-7.

ΣΕΡΒΙΑ: Πέτροβιτς, Ίλιτς, Μίκοβιτς 1, Ρούντιτς 2, Γιοφίσοβιτς, Νοβάκοβιτς, Λούκα 1, Μάντιτς, Καπλάρεβιτς, Νταμνιάνοβιτς, Μιλαντίνοβιτς 1, Γκάιτς, Τράβαρ

ΕΛΛΑΔΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πρωτοπαπά 1, Χυδηριώτη 3, Ελευθεριάδου 1, Β. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 5, Ελληνιάδη, Πάτρα 4, Παπαναστασίου 1, Σελετοπούλου 1, Ελ. Πλευρίτου 2, Μαυρωτά 5, Σωτηρέλη.

 

Τελευταία Νέα