Συλλογή μεταλλίων για του Έφηβους-Νεάνιδες στο Παγκόσμιο

Συλλογή μεταλλίων για του Έφηβους-Νεάνιδες στο Παγκόσμιο

Συλλογή μεταλλίων για του Έφηβους-Νεάνιδες στο Παγκόσμιο

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν οι αθλητές και αθλήτριές μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταε κβον ντο Εφήβων-Νεανίδων καθώς η έως τώρα συγκομιδή είναι 7 μετάλλια.

 

Εντυπωσιάζει η Εθνική ομάδα ταε κβον ντό itf Εφήβων - Νεανίδων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Άντρια της Ιταλίας.

Μετά τα 5 μετάλλια της πρεμιέρας (2 χρυσά, 1 αργυρό, 2 χάλκινα), ακολούθησαν 7 μετάλλια, όλα χάλκινα, στο αγώνισμα της μάχης, την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης. Και αναμένεται μια ανάλογη συνέχεια σήμερα και αύριο. Το ταε κβον ντό itf για μια ακόμα φορά δείχνει την τεράστια πρόοδο των τελευταίων έχοντας καταφέρει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, σε όλες τις ηλικίες.

 

Τα 6 χάλκινα μετάλλια της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας, στο αγώνισμα της μάχης, τα κατέκτησαν οι:

 

Φώτης Κουτσουρίδης -45 κ.

 

Ελεάνα Τσινίδου - 40 κ.

 

Φωτεινή Κατοστάρα -52 κ.

 

Ευτυχία Παρδαλογιάννη -46 κ.

 

Στυλιανή Κατινιού +70 κ.

 

Αναστάσιος Γκορτσόπουλος -57 κ.

 

Το έβδομο μετάλλιο της δεύτερη ημέρας το κατέκτησε η ομάδα των Βετεράνων Ανδρών, στο Ομαδικό Tul. Αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Μάσκα, Χριστόφορο Μποζίνη και Πέτρο Πλασκασοβίτη. Στο Παγκόσμιο της Ιταλίας αγωνίζονται 600 αθλητές και αθλήτριες από 56 χώρες, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μετέχει με 20 αθλητές και αθλήτριες.   

Best of internet