Στον τελικό και πάλι ο Τζόκοβιτς!

Gazzetta team
Στον τελικό και πάλι ο Τζόκοβιτς!

bet365

Ακόμα ένας τελικός για τον Τζόκοβιτς, που απέκλεισε με 3-1 τον Μονφίς, με πρόβλημα τραυματισμού ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο τενίστες.

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ανάμεσα σε δύο μεγάλους, αλλά και τραυματίες τενίστες, ο Τζόκοβιτς επικρατησε με 3-1 σετ του Μονφίς και πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό του US Open.

Ο Σέρβος τενίστας μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε ν καθαρίσει αρκετά εύκολα τα δύο πρώτα σετ, όμως στην συνέχεια, έδειξε να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του στο 3ο σετ. Εκεί που, αν και έκανε το 2-0, ο Μονφίς του πήρε 5 σερί γκέιμ και τελικά μείωσε σε 2-1 με 6-3.

Οι συνθήκες με την ζέστη και την μεγάλη υγρασία, έδειχνε να ταλαιπωρεί τους δύο τενίστες, που αμφότεροι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού. Ο Τζόκοβιτς στον ώμο, ο Μονφίς στον αστράγαλο, με την κατάσταση να φαντάζει αμφίρροπη.

Εκεί, όμως, μίλησε η εμπειρία του Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, με τον Τζόκοβιτς να παίζει πιο συγκεντρωμένα από τον πάντα απρόβλεπτο Γάλλο και κατάφερε να πανηγυρίσει έτσι, την πρόκριση στον τελικό του US Open.

 

Τελευταία Νέα