Διαμαντής: «Καλό τένις για προσέλκυση χορηγών και άνοδο στην κατάταξη»

Gazzetta team
Διαμαντής: «Καλό τένις για προσέλκυση χορηγών και άνοδο στην κατάταξη»

bet365

Τον τελευταίο από τους τέσσερις συνολικά (σερί) πανελλήνιους τίτλους στην καριέρα του, τον πανηγύρισε έχοντας εξασφαλίσει ήδη ονομαστική πρόσκληση από την IPC για να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Στέφανος Διαμαντής, αυτόν τον καιρό συμμετέχει σε τρία τουρνουά (Ρουμανία και Βέλγιο) στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας του ενόψει Βραζιλίας, εκεί όπου έχει θέσει έναν στόχο με δύο παραμέτρους.

«Να παίξω καλό τένις, να πάω όσο καλύτερα μπορώ, ώστε να προσελκύσω χορηγούς που θα στηρίξουν την προσπάθειά μου.

Επιπροσθέτως θέλω να πετύχω κάποιες νίκες που θα μου δώσουν ώθηση στην παγκόσμια κατάταξη, μέσω της οποίας σου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχεις σε μεγαλύτερα τουρνουά», είπε με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΠΕ, ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του.

«Προετοιμάζομαι έναν χρόνο σε εντατικούς ρυθμούς. Έχω συμμετάσχει σε έξι ατομικά τουρνουά και γυμνάζομαι συνέχεια για να μπορέσω να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση.

Οι προπονήσεις μου στο ΟΑΚΑ πηγαίνουν καλά και πιστεύω ότι στο Ρίο, θα μπορέσω να βρίσκομαι σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω καλό τένις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα