H 13άδα της Εθνικής πόλο ανδρών για το Ρίο!

Gazzetta team
H 13άδα της Εθνικής πόλο ανδρών για το Ρίο!

bet365

Η Εθνική πόλο επέστρεψε νικήτρια από το τουρνουά προετοιμασίας του Μπορ και ο Θοδωρής Βλάχος, αφού ανακοίνωσε τους 13 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε ότι δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορεί να νικήσει η γαλανόλευκη.

Η Ελλάδα κατέκτησε την πρωτιά στο τουρνουά του Μπορ νικώντας στον τελικό την πανίσχυρη Σερβία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος ανακοίνωσε τους «13» που θα ταξιδέψουν (28 Ιουλίου) στο Ρίο ντε Ζανέιρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι οι: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης (αρχηγός), Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ο Βλάχος δήλωσε:

Για την επιλογή της 13άδας: «Η επιλογή της 13άδας έγινε καθαρά με το κριτήριο ότι αυτοί οι παίκτες πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το ότι κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο Καζάν και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και στην προετοιμασία».

Για το τουρνουά του Μπορ: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά με κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Εμείς, παρά τα προβλήματα απουσιών που είχαμε, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ασθενειών, αποδείξαμε πως είμαστε ένα ομοιογενές σύνολο και όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Το πρόσωπο που δείξαμε είναι άκρως θετικό για τη συνέχεια. Αυτό που κρατάω περισσότερο από όλα είναι πως δείξαμε ότι δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορούμε να την κερδίσουμε. Αυτό μπορούμε να το έχουμε στο μυαλό μας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να λειτουργήσει θετικά σε δύσκολες στιγμές των παιχνιδιών, είτε αντίπαλος είναι η Σερβία, είτε κάποια άλλη πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

 

Τελευταία Νέα