Κύργιος και Τσόνγκα έπειτα από τον μαραθώνιο κόντρα στον Ίσνερ στον 4ο γύρο

Κύργιος και Τσόνγκα έπειτα από τον μαραθώνιο κόντρα στον Ίσνερ στον 4ο γύρο

bet365

Νικ Κύργιος και Τζο Γουίλφρεντ Τσόνγκα συνεχίζουν στους «16» του Γούιμπλεντον, με τον τελευταίο να κατακτά τη νίκη έπειτα από τον μαραθώνιο κόντρα στον Ίσνερ, διάρκεια 4 ωρών και 24 λεπτών.

Ο Ελληνοαυστραλός, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ματς, επικράτησε 6-3, 6-7 (2), 6-3, 6-4 του Φελιθιάνο Λοπεθ και στον επόμενο γύρο θα βρει μπροστά του τον Άντι Μάρεϊ.
Μάρεϊ και Κύργιος έχουν συναντηθεί 4 φορές, με τον τελευταίο θα μετρά ισάριθμες ήττες και μάλιστα οι τρεις εξ αυτών στα τρία γκραν σλαμ πέρυσι.

Ο Ελληνοαυστραλός, ο οποίος προσέβαλε δημοσιογράφο στην συνέντευξη Τύπου της πρώτης ημέρας, λέγοντας της ότι η ερώτηση της ήταν χαζή, επειδή τον ρώτησε αν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι ο Τζόκοβιτς, έχει κερδίσει τον Σκωτσέζο στο τουρνουά επίδειξης του Hopman Cup.

O Tσονγκά από την πλευρά του, έφτασε σε μία επική νίκη κόντρα σε έναν big server όπως ο Τζον Ίσνερ. Ο Γάλλος έχανε με 6-7, 3-6, 5-5, 15-40, χρειάστηκε να σώσει ένα match point στο επικό 5ο σετ, το οποίο ολοκληρώθηκε σε 36 γκέιμς και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη.

Ο αγώνας ήταν ανάμεσα από εκείνους που ξεκίνησαν τον απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε σήμερα. Αντίπαλος του Τσόνγκα στο 4ο γύρο θα είναι ο συμπατριώτης του Ρισάρ Γκασκέ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να αποκλείσει τον Αλμπερτ Ράμος – Βινόλας.

 

Τελευταία Νέα