Ντεμπούτο με νίκη η Παππά

Gazzetta team
Ντεμπούτο με νίκη η Παππά

bet365

Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο της στους ελληνικούς στίβους η Αλεξία Παππά, η οποία έτρεξε κατέκτησε τη νίκη στα 5.000 μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πάτρας.

Η Ελληνοαμερικανίδα έδειξε να απολαμβάνει τη συμμετοχή της και τη γενικότερη παρουσία της στη χώρα. Μετά τον τερματισμό σε 15.47.59 παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να χειροκροτήσει της αθλήτριας που τερμάτιζαν πίσω της και να αγκαλιάσει τελικά την Τίνα Κεφάλα, με την οποία πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες κοινή προετοιμασία στην Ελλάδα.

«Είμαι χαρούμενη που έτρεξα πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και κέρδισα. Επρεπε να κερδίσω και γι΄αυτό μπήκα από την αρχή μπροστά. Μου άρεσε που μέχρι τα μισά σχεδόν ήταν κοντά μου η Καρακατσάνη και είχαμε συναγωνισμό. Ολα πήγαν καλά καλά και όπως τα είχαμε στο πλάνο το οποίο εκτέλεσα επακριβώς», είπε η Παππά.

Δεύτερη με 16.40.32 ήταν η Αναστασία Καρακατσάνη. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, νικητής ήταν ο Μάρκος Γκούρλιας με 14.40.28 και ακολούθησαν Καλλίας (14.50.43) και Πιτσώλης (14.51.43)

Εναν αγώνα στα επίπεδα των δυνατοτήτων του ήθελα να κάνει ο Κώστας Φιλιππίδη στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Πάτρα, όμως, δεν τα κατάφερε.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ έμεινε στα 5,55 μ. και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του στο Λαντάου της Γερμανίας στις 28 του μηνός.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση, ψάχνει έναν αγώνα με τις καιρικές συνθήκες που θα του επιτρέψουν να κάνει αυτό που μπορεί.

«Εχω αρκετούς αγώνες με δύσκολες συνθήκες και δεν έχω καταφέρει τον τελευταίο μήνα να πετύχω ένα άλμα, ανάλογο της κατάστασης στην οποία βρίσκομαι. Σήμερα είχε πολλή ζέστη και αρκετή αναμονή, συνεπώς έπρεπε να ξεκινήσω από χαμηλά για να βρω ρυθμό», είπε ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, που ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,25 μ., 5,45 μ. και 5,55 μέτρα.

Βρίσκει ρυθμό ο Πέτρος Χατζίου, που ακολούθησε με 5,25 μ., ύψος που ξεπέρασε και ο Δημήτρης Πατσουκάκης.

 

Τελευταία Νέα