Σαρακατσάνης: «Δυσαναπλήρωτο το κενό του Γιαννιώτη»

Gazzetta team
Σαρακατσάνης: «Δυσαναπλήρωτο το κενό του Γιαννιώτη»

bet365

Σαν μία καλή προπόνηση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, είδε τους τελικούς του Εθνικού Πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκαν, ο Δημήτρης Σαρακατσάνης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε: «Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες από την αρχή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, επειδή έγινε αμέσως μετά από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονδίνου όπου όλοι οι κολυμβητές και κολυμβήτριες έδωσαν τα πάντα να πετύχουν μεγάλες διακρίσεις το οποίο και πέτυχαν. Αυτό το πρωτάθλημα ήταν μία καλή προπόνηση ενόψει του Ρίο.

Ωστόσο περίμενα κάποια παιδιά που ήταν κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν είχαν πιάσει ακόμα το όριο όπως είναι η Βουρνά, ο Νέγρης και ο Δημητρίου να το πιάσουν. Δεν τα κατάφεραν δυστυχώς. Όμως υπάρχουν τα περιθώρια, έχουν το Sette Colli και το Πρωτάθλημα Open της Γαλλίας στο Βισί τις επόμενες μέρες και μέχρι τις αρχές Ιουλίου, που είναι ο χρόνος για την επίτευξη των ορίων να καταφέρουν να τα πιάσουν. Αν δεν τα πιάσουν και εκεί υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα να πάνε και έτσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες εφόσον δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των 900 θέσεων κολυμβητών και κολυμβητριών στην διοργάνωση. Γιατί τα όρια θα πέσουν και θα έχουν το δικαίωμα να πάνε στο Ρίο» .

Στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αποχώρηση του Γιαννιώτη, της Λυμπερτά και της Σαρακατσάνη, δηλώνοντας: «Τους ευχαριστούμε για όλα όσα έκαναν. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν στο χώρο. Είμαστε κοντά τους και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που θα μας κάνουν. Τους θέλουμε κοντά μας» .

Ερωτηθείς, εάν θα είναι η αποχώρησή τους, δυσαναπλήρωτο κενό τόνισε: «Ειδικά για τον Γιαννιώτη είναι δυσαναπλήρωτο το κενό, αλλά όμως είμαι αισιόδοξος ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν τρομερό ταλέντο, μπορούν να εξελιχθούν και να φτάσουν σε επιτυχίες όχι μόνο σαν αθλητές αλλά και σαν άνθρωποι. Γιατί τα παιδιά που έφυγαν είχαν αδαμάντινο χαρακτήρα, αλλά πιστεύω όπως και στην ζωή ουδείς αναντικατάστατος».

 

Τελευταία Νέα