Στο E.T.T.U. Cup γυναικών ο Δ.Α.O. Ταύρου

Στο E.T.T.U. Cup γυναικών ο Δ.Α.O. Ταύρου

Στο E.T.T.U. Cup γυναικών ο Δ.Α.O. Ταύρου

Οι γυναίκες θα είναι γι’ άλλη μια χρονιά εκείνες, που θα εκπροσωπήσουν σε διασυλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Δ.Α.Ο. Ταύρου δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup) για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και θ’ αποτελέσει και τον μοναδικό σύλλογο από τη χώρα φέτος, που θα μετάσχει στη διοργάνωση.

Η ομάδα πανηγύρισε τον Μάρτιο το δεύτερο πρωτάθλημα στην Α1 γυναικών, τη νέα σεζόν θα είναι το ίδιο ισχυρή κι έτσι θέλησε να δοκιμάσει ξανά την τύχη της στο δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό Κύπελλο του αθλήματος.

Τα τελευταία χρόνια μόνο γυναικείες ομάδες δηλώνουν συμμετοχή από την Ελλάδα στην Ευρώπη και μάλιστα αυτές έχουν καταγραφεί αποκλειστικά από τα σωματεία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου και τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Οι οικονομικές απαιτήσεις είναι φυσικό ν’ αποτελούν τροχοπέδη για τα ελληνικά σωματεία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Δ.Α.Ο. Ταύρου είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στο E.T.T.U. Cup γυναικών τη σεζόν 2009-2010. Είχε μαζί του μάλιστα και τη δεύτερη ομάδα του Ταύρου, το Π.Κ.Δ.Τ., ενώ την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε μόνο του, στο ίδιο Κύπελλο, το Π.Κ.Δ.Τ.. Την τελευταία 4ετία ακολούθησαν δύο αγωνιστικές παρουσίες για τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Η πρώτη φάση έχει γκρουπ και η κλήρωση θα γίνει τον επόμενο μήνα.  

* Άρχισε το περασμένο Σάββατο η περίοδος των μεταγραφών για τη σεζόν 2016-2017. Θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 του μήνα και είναι βέβαιο ότι θα περιλαμβάνουν και φέτος πολύ σημαντικές μετακινήσεις. Για όσους ενδιαφέρονται, στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα «διάφορα νέα» έχει αναρτηθεί ο κανονισμός μεταγραφών.

Best of internet