Το χρυσό για την Λεμπλ και η αυστηρή Ντουντουνάκη

Το χρυσό για την Λεμπλ και η αυστηρή Ντουντουνάκη

bet365

Η Άννα Ντουντουνάκη πήρε ένα χρυσό στα 200μ. πεταλούδα και ένα ασημένιο στην 4x200μ. ελεύθερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στον Άλιμο, όμως για μία ακόμη φορά περίμενε περισσότερα από τον εαυτό της. Από την άλλη σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η Ηλέκτρα Λεμπλ, με το πρώτο της χρυσό στην κατηγορία όπεν.

Η κολυμβήτρια του Μάρκου Μανταλούφα, η οποία τερμάτισε σε 2:14.07, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κούρσας κατευθύνθηκε προς την εξέδρα, όπου ακούγοντας το χρόνο σχεδόν έξαλλη με τον εαυτό της διαμαρτυρήθηκε: «Όχι κύριε Μάρκο, όχι πάλι τον ίδιο χρόνο. Όλο τον ίδιο χρόνο κάνω!»

Ωστόσο, στις δηλώσεις της που ακολούθησαν της απονομής εμφανώς πιο ήρεμη είπε : «Δεν είναι κακός ο χρόνος μου σήμερα, απλώς εγώ ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, θέλω πάντα να κάνω καλύτερο χρόνο.

Είμαι κουρασμένη από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες να πω την αλήθεια δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό θα είμαι στο Ρίο. Θέλω να βγει σωστά η προετοιμασία και να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ. Ένα πανελλήνιο ρεκόρ στο Ρίο μπορεί να φέρει πολλά».

Τέλος, η 18χρονη Ηλέκτρα Λεμπλ, νικήτρια στα 200μ. μικτή ατομική σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μετάλλιο γιατί είναι το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία όπεν. Είμαι πολύ χαρούμενη, παρότι θα ήθελα ένα καλύτερο χρόνο. Ο στόχος μου είναι το πανευρωπαϊκό νεανίδων, όπου θέλω να επαναλάβω την περσινή μου επιτυχία. Προτεραιότητα όμως είναι η είσοδος μου στους τελικούς στα 200μ. μικτή και στα 200μ. πεταλούδα».

 

Τελευταία Νέα