Στην Ποζίλιπο ο Βλαχόπουλος!

Στην Ποζίλιπο ο Βλαχόπουλος!

bet365

Στην Ποζίλιπο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό πριν το φάιναλ-6, ωστόσο τελικά υπέκυψε στις «Σειρήνες» από την Ιταλία.

Βλαχόπουλος, Μυλωνάκης και Πάβιτς ήταν οι τρεις παίκτες στους οποίους έδωσε προτεραιότητα η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» πριν τη Βουδαπέστη, φτάνοντας σε γραπτή συμφωνία μαζί τους.

Μάλιστα, με τον Βλαχόπουλο να έχει δεχτεί ήδη προτάσεις από το εξωτερικό, η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν για διπλάσιες απολαβές από σε σχέση με αυτές που είχε.

Όμως, αμέσως μετά τον τελικό του Champions League ο Βλαχόπουλος ζήτησε να φύγει, με τον Ολυμπιακό να σέβεται την επιθυμία του.

Φυσικά, η αποχώρηση του προσθέτει ένα πονοκέφαλο στον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, τη στιγμή σίγουρα δεν ήταν απολύτως ευχαριστημένος από την απόδοση του Μάγιαρακ τη φετινή χρονιά.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναχωρεί με την εθνική ομάδα για την Σιγκαπούρη την προσεχή Δευτέρα, για τουρνουά προετοιμασίας, ενόψει του δεύτερου μεγάλου στόχου της χρονιάς που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την είδηση επιβεβαίωσε μεταγραφής στη γείτονα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο «Βλαχό» με την ανάρτηση αποχαιρετισμού του του στο Facebook: «Οικογένεια - Αγάπη - Κορυφή

3 χρόνια διδάχτηκα αυτέ τις λέξεις στον υπέρτατο βαθμό, σε μία καταπληκτική ομάδα που τα είχε όλα!
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο για τη στήριξη, όπως και σε όλους τους ανθρώπους που γνώρισα και συναναστράφηκα από το ΔΣ, αλλά και στα γραφεία του συλλόγου...
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους φίλους της ομάδας, μου δείξατε πως ει΄ναι να στηρίζεις, να αγαπάς και να γίνεσαι «ένα» με τον κόσμο, πισίνα με κερκίδα!
Δυστυχώς άφησα για το τέλςο εσάς όλους που με ανεχόσασταν κάθε μέρα και δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Από τον Θοδωρή και τον Δημήτρη μέχρι τον Δέρβι που ήταν μικρότερος να ξέρετε ότι σας εκτιμώ αφάνταστα σαν αθλητές και σαν ανθρώπους πάνω απ' όλα. Είμαι τυχερός που υπήρξα δίπλα σας, μαζί σας, μέσα σε αυτή την ομάδα!

Πάντα θα έχετε όλοι μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!»

 

Τελευταία Νέα