Έφυγε από τη ζωή ο Μοχάμεντ Αλί! (vids)

Έφυγε από τη ζωή ο Μοχάμεντ Αλί! (vids)

bet365

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως μετέδωσε το ESPN, αλλά και πολλά ακόμα μέσα στην ΗΠΑ, ο Μοχάμεντ Αλί δεν βρίσκεται πια στη ζωή, με τον θρυλικό πυγμάχο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Φοίνιξ, σε ηλικία 74 ετών.

Παγκόσμιο πένθος για τον αθλητισμό, καθώς έπειτα από 32 χρόνια «μάχης» με το Πάρκινσον και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Αλί, άφησε το πρωί του Σαββάτου (4/6) την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Φοίνιξ όπου νοσηλευόταν.

Η κατάσταση του 74χρονου τις τελευταίες ώρες είχε επιδεινωθεί, έπειτα από την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/6).

Τις τελευταίες ώρες παρότι δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από την οικογένεια του ή κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ ανέφεραν πως η κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, με τον θρύλο της πυγμαχίας να βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

Οι αρμόδιοι είχαν ενημερώσει την οικογένειά του πως πιθανότατα διένυε τις τελευταίες ώρες της ζωής του, με αποτέλεσμα τα αγαπημένα πρόσωπα του Αλί να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στη κλινική του Φοίνιξ, προετοιμασμένα για το «μοιραίο».

Δυστυχώς τα δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν και το πρωί του Σαββάτου (4/6), σε ηλικία 74 ετών, ο Μοχάμεντ Αλί άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του θα γίνει στην γενέτειρα του το Λούιβιλ, δίχως ακόμα να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, ενώ η οικογένεια του ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας.

 

Τελευταία Νέα